« Back to All Topics
Moderátorok figyelmébe!
Posted in 
General
Moderátorok figyelmébe!
Posted in 
General
Moderátorok figyelmébe!
Szeretném a moderátorok figyelmét felhívni arra,hogy a Backgammon játékban igencsak megszaporodott a durva,trágár,csaló játékosok száma!!!Addig,ameddig úgy tudta mindenki,hogy-judit67-szeretne moderátor lenni és jelentkezett is erre,addig valamennyire betartották a játékosok a szabályzatot,visszafogták magukat.Szeretném itt megjegyezni,hogy judit67 mellett nagyon sok játékos szavazna(meg lehet kérdezni a játékosokat)Sokat bent van,korrekt,fegyelmezett játékos.Kedves moderátorok,miért nem lehetne még egy magyar moderátor,aki minden nap bent van és visszaszorítaná ezt a már néha tűrhetetlen állapotot,ami a Backgammon játékban eluralkodott?Előre is köszönöm a figyelmet,további sikeres,jó munkát kívánok!RHEIA
szia!
küldj képet az op nak a káromkodásokrol:)
bye: Free:D
Drága  RHEIA,

Köszönjük az észrevételt, mit az előttem szóló is említette volt, a moderátorok munkáját mindenki segítheti, aki úgy érzi: 
http://www.flyordie.hu/help/screenshot.html


Ezen kívül, továbbra ia várjuk azon bátor játékosok jelentkezését, akik moderátorként szeretnének tenni valamit a nem odaillő viselkedés kiszűréséért.

OP
Tisztelt OPERATOR!Először is köszönöm,hogy nem hagytad figyelmen kívül a levelem és válaszoltál rá.Ezentúl amikor csak módomban áll képet is fogok küldeni nektek,bárkiről is lenne szó,mert így fair és igazságos.Mivelhogy említetted,hogy továbbra is szívesen várjátok a bátrak jelentkezését moderátornak,megemlíteném,hogy a judit67 nevű játékos ezek szerint nem csak fair,tisztelettudó és kedves,hanem elég bátor is volt,mert Ő jelentkezett hozzátok.Sajnos tiltás volt a vége:(amit nagyon sokan sajnálunk.Még egyszer köszönöm neked,hogy válaszoltál levelemre,tisztelettel további sikert és jó munkát.RHEIA
Free!!!ha ostábláznál ezzel a modorral tuti Te lennél az első akiről lenne is mit beküldjek:D:p
U.i.tudomásom szerint sem op.sem mod nem vagy...teház ne Te mondd meg nekem mit tegyek és mit ne!Kösz;)
Szia

Nem hiszem,hogy Free utasított volna Téged bármire is,esetleg csak tanácsolt valamit!Másrészről a neked nemtetsző játékosokat némítani is lehet ám,nem csak fotózgatni és levelezgetni OP-nak játék helyett!
Harrows!!! Nem mondod komolyan hogy ha téged szidalmaznak  csak le némitod a játékost.Én elmondom neked miért, mert nem tudod hogy kell beküldeni a képet :D
Szia harrows!
Lenne egy-két hozzáfűznivalóm az általad leírtakhoz:
1.amit Free írt nekem inkább utasításnak vélem mint, tanácsnak,több ok miatt is,amit itt,most nem sorolok fel.
2.nekem nincs nem tetsző játékos,ameddig nem úgy viselkedik,hogy más véleménnyel legyek róla.
3.Free-t nem is ismerem,soha nem játszottam vele,a modora és a kárörvendő viselkedése volt a nem tetsző.(szerintem ez nem is fog változni).
4.soha nem küldtem be még egy fotót sem,soha nem írogattam még a Fórumba levelet sem opnak sem modnak(ezt ők tudják a legjobban)pedig pár éve játszom a Flyordie-n.
5.Amúgy meg tudomásom szerint azért van a Fórum,hogy itt minden játékos leírja az opnak vagy a modnak a sérelmeit,észrevételeit.Kösz,hogy elolvastad!
Ez igazán moderátor-jelölthöz méltó hozzászólás volt,gratulálok!!!:D

Be-be-beeee,igenis tudom hogy kell beküldeni.....:S

Csak tudod,ha mindig beküldeném,a végén nem maradna senki....
Ja,mégvalami!Nehogy olyan oktasson már ki,aki egy email-t sem tud elküldeni....
hali!
hát ez nem igaz hogy mindenkiben a rosszat látsátok csak de magatokban meg nem veszitek észre.
itt már segiteni sem lehet ugy látom:S
szerintem engem még nem látál játszani szoval ne álapisd meg valakiröl látatlanbol hogy valaki jó egy vagy rossz.
bye: Free
Kedves harrows nem azzal volt problémám hogy nem tudok elküldeni egy emailt(ha nem értesz valamit meg egyszerre olvasd el többször:)).hanem itt a programon nem voltam biztos hogy elment az email mert az outlook exprest rakta ki amiután beküldtem a jelentkezést és az nekem nem volt beállitva .Alapból ha citromailen ha freemailen vagy bármin küldtem elment .Ez volt az utolsó amit írok itt neked bármi legyen a hozzászólásod mert egyáltalán nem vagyok vevő a vitádra.   Köszi:)
RHEIA...az a 5. pontod melléfogás. A fórum nem arról szól, hogy az OP-nak és a MOD-oknak síránkozzunk. Arra van a levél, ami nem egyenlő a fórumra írással. És talán egy kis üldözésimániához hasonló dolog hatására értelmezed bele az utasítást Free hozzászólásába, mert abban sok nincs...

A némítás pedig nem potyára lett kitalálva...Ha valakiről látod, hogy nem tetszően kezd irogatni, akkor némítod. Egyszerű...Ha meg nem teszed, akkor valószinüleg kiváncsi vagy a véleményere. Ha így van, akkor meg utólag nem kell panaszkodni. Ugyebár a vélemény az lehet negatív kritika is, és a kritikát tudni kell elbírálni és elviselni. Ha nem megy, akkor nem kell kihagyni azt a lépést, hogy némitjuk.

És végül, a sok kampányolás semmit se ér, azonkivül, hogy a dolgot nagy dobra verjük...
Szia LociKA.Ha itt valaki kiáll valaki mellett,az kampányolás???Szerintem nem!De hát nem vagyunk egyformák!Te úgy látod,Én meg így!!!
Sziasztok!
Jó fantáziájú ember lévén összeadtam magamban a történetet:D  RHEIA nem lehet más, mint a szomszéd gyerekek apukája.:D Ő is átjár Judithoz,:D ezért tudja minden ellenkező jel ellenére, hogy Judit lenne a tuti modi.
Vizuális tipusúak maguk elé képzelhetik, ahogy Judit meggyőzi RHEIA-t az alkalmasságáról, miközben a másik szobában a vásott kölkök Judit nickjével garázdálkodnak:D
Aki ezt most komolyan vette, az magára vessen.
muhhahhahaahaaa:D:D:D
tojgli
RHEIA nő,nem férfi:)
kb.35O Km-re lakom a judit67-től
Következtetésképpen:sem a szomszéd gyerekek apukája nem vagyok,sem a judit67 szomszédja:D
Azért érvelésnek nem rossz!na pá;)
RHEIA, ha fogalmi problémák miatt nem értesz engem nagyon sajnálom. De még 1x azért próbálkozok. Szóval azt írtad h a fórum azért van, hogy szépen leírjuk ide op-nak meg mod-oknak a bajainkat. Hát nem. Erre van a levél. Nem egyértelmű? Neki szánod, neki akarod elmondani, akkor miért írod ide, hogy mindenki lássa. A fórumnak nem ilyen rendeltetése van. Idézek neked értelmező szotárból: "(Illetékes személyek részvételével megtartott) nyilvános eszmecsere, vita." Amibe értelemszerűen bárki beleszolhat. 

A kampányolásról most nincs kedvem írni. De a valaki mellett kiállás is már szinte annak számít.
Languages
English
angielski
azərbaycan
azerbejdżański
bosanski
bośniacki
čeština
czeski
Cymraeg
walijski
dansk
duński
Deutsch
niemiecki
eesti
estoński
English
angielski
español
hiszpański
euskara
baskijski
français
francuski
hrvatski
chorwacki
Indonesia
indonezyjski
isiZulu
zulu
íslenska
islandzki
italiano
włoski
latviešu
łotewski
lietuvių
litewski
magyar
węgierski
Malti
maltański
Melayu
malajski
Nederlands
niderlandzki
norsk
norweski
o‘zbek
uzbecki
polski
polski
português
portugalski
română
rumuński
shqip
albański
slovenčina
słowacki
slovenščina
słoweński
suomi
fiński
svenska
szwedzki
Tagalog
tagalski
Tiếng Việt
wietnamski
Türkçe
turecki
Vlaams
Flemish
Võro
Võro
Ελληνικά
grecki
български
bułgarski
кыргызча
kirgiski
русский
rosyjski
српски
serbski
українська
ukraiński
עברית
hebrajski
العربية
arabski
فارسی
perski
हिन्दी
hindi
ไทย
tajski
ქართული
gruziński
中文
chiński
日本語
japoński
한국어
koreański