Mélyen tisztelt Zizy!!!Bizonyára hallott azon Murphy törvények egyikéről amely azt taglalja,hogy ami el romolhat az el is romlik.Ez a törvény a mi kis amőba oldalunkra is tökéletesen igaz.Amíg a lehetőség adott a progizásra addig lesznek is progisok.Rögtön le szögezném,hogy én ki nem állhatom Őket,de sajnos ez a tényező egy szükségtelen vele járója ennek az oldalnak.Itt szerintem azon van a hangsúly,hogy az oldal üzemeltetői mennyire tudnak fel nőni a feladathoz,hogy technikailag vagy bármely más módon ki zárják a progizás lehetőségét.Nem akarom védeni őket(isten ments)de ők csak a lehetőséget használják ki mint a fel dobott labdát le üti a tenisz játékos.Én lennék a legboldogabb ha progizás mentes oldalra járhatnánk fel.Azt a rengeteg energiát amit a progisok szapulására fordítotk fordítanak Te, Önök operátorok és moderátorok fektessék a probléma meg oldásába.Uraim hölgyeim Operátorok Üzemeltetők a labda fel van adva.Tudják mint ama bizonyos tenisz mérkőzésen.Ne legyenek restek üssék le.Köszönettel egy lelkes amatőr játékos TaranTuLa