Hy. Szaggat az egész játék,a gépemmel nincs semmi baj. Mi lehet a probléma?
darts probléma
Posted in
General
Nem a géped a ludas, sokan vannak fent és a szerver nem bírhatja... Lehet a szolgáltatód, lehet maga a honlap, ki tudja?
WebTech,bravo....Figyelj,nekem nem 256RAM-om van,és nekem is szaggat.Hmm...? További értelmes kérdéseket elkerülendő,van netem is...:)Sőt,a gépemmel sem hinném,hogy bármi baj lenne,egyik napról a másikra. Kérem szépen én is az illetékeseket,hogy nézzenek utána,mert zavaró ez az akadozás,szaggatás!
hali! Mostanában nem szoktam darts-ni de nem lehetetlen hogy szaggat a játék. Az is lehet hogy vírus van a gépeden spin ami belassítja a gépedet. Próbáld meg másik böngészővel ha azzal is szaggat akkor biztos nem nálad van a probléma .
web tech miröl beszélsz 2-gb ramja van már csak tudom a tesómrol van szó nem kéne ilyen magas lóról beszélni gusztustalan vagy.....
WebTech,szerinted kit érdekel,hogy neked milyen géped van?Nekünk attól még szaggat a darts,és nemhogy javulna,semmivel sem jobb.Nincs a gépemmel baj,eddig sem volt,tudtam játszani.Most nem tudok!
Explorer-el sem jó,akad,én meg folyamatosan bukom a meccseket.... :S Tényleg nem lehet ezzel semmit csinálni,hogy újra jó legyen?
Ezekre a kérdésekre kellene pontos válasz: 1. Mit jelent pontosan hogy "szaggat" az egész játék? - akadozva mozog a kéz célzáskor? - akadozva mozog a kéz dobáskor? - akadozva repül a nyíl? - egyéb? 2. "Szaggat" gyakorló módban is? 3. "Szaggat", ha a gép dátumát visszaállítod 2010. szeptemberre? 4. Mennyi a processzor használat, miközben "szaggat"? Ezt a taszk-menedzserben (jobb klikk a tálcán, Windows Feladatkezelő) lehet nézni, és azt is, hogy melyik process (folyamat) terheli a gépet.
Szia! Szóval: -Igen,dobáskor megakad a kéz,és nem igazán oda repül a nyíl,ahová kellene -Úgy vettem észre,gyakorló módban is csinálja -Valahogy olyan,mintha nem is látnád,ahogy repül a nyíl,"hirtelen" érkezik a táblába -Processzor (CPU) használat mindeközben 3-4%-tól 60-65%-ig.(Egyébként ezt egy hármas gombkombinációval egyszerűbb megnézni-Ctrl-Felfelé nyíl-Esc) -A dátumot nem állítottam vissza.
Amikor folyamatosan lengeted a kezet előre-hátra (anélkül, hogy elengednéd a nyilat), folyamatos a mozgás vagy ugrál? És mennyi közben a CPU terhelés? (És ugyanezt ellenőrizni kellene visszaállított dátummal is, ha így ugrál.)
Szerintem telepítsd újra az XP-t, úgy is szerintem mindenki azt használ. Nem értem miért nem lehet Win7-et használni? De komolyan..
Windows 7 Gépigénye: * 1GHz processzor (32- vagy 64-bit) * 1GB memória * 16GB üres hely a merevlemezen * DX9-et támogató videókártya 128MB RAM (Az Aero interface miatt) * DVD-R/W meghajtó Ezen már elég szépen elfut, teszteltem egy ismerős gépén.
hali! A win7-n nem fut minden pc-s játék. Nincs mindenkinek szuper gépe még ahogy írták előttem is. Vírus lehet gépeden nagy valószínűséggel.
WebTech,nekem nincs komolyabb gépem.De ettől függetlenül nem jön be a 7-es,XP párti vagyok,ezt szoktam meg,ezt szeretem. Spin ajánlására a szaggatás ellen,nem Explorer-t használok,hanem Opera-t.Lényegesen jobb lett azóta,ezért ajánlom akiknek szaggat,próbálják ki!