Az már tény,hogy ezzel az elöfizetéses nevemmel nem lehet most normálisan dobálni!
Pár napja még megvertem szinte mindenkit-580 pontom volt-,most pedig minden görbén megy!-kezdö szinten vagyok!
Ez óriási különbség pár nap alatt,tehát valami vagy inkább valaki elrontja nekem a játékot!
Ilyen óriási különbség nem lehet egy MOBIL internetes kapcsolatban sem és darts tudásban sem!
Ezen nincs is mit magyarázni!
Erre a dologra várom az értelmes,segitő hozzászólásokat esetleg!
Aki ismer engemet már évek óta,az jól tudja,hogy milyen jó játékos vagyok és nem kamuztam sose össze-vissza!!!
A másik dolog pedig a GYAKORLÓ játékmód!
Ha közben kihúzom a gépemből a MOBIL internetet,akkor is ugyanugy tudok tovább dobálni!
Tehát NINCSEN internetkapcsolat vagy szerver,ami befolyásolná a dobásokat!
Minden a gépemről megy csak,ugyebár!
Ezt azért irom csak le,mert igy sem tudok tökéletesen pontosan dobni,söt viszonylag sok megy mellé,leesik...stb.
Ezek a hibák viszont csak a gépemben lehetnek,mivel nincsen mással kapcsolat!!!
Ez is tény!
De hozzáteszem,hogy messze nem olyan rossz vagy görbe a dobás,mint ahogy ezt a nevemmel tette most valaki!!!
Lehetséges,hogy egy erösebb,gyorsabb 2 magos géppel javulna a dobások pontossága!
Sőt egy vezetékes,gyorsabb internettel együtt,biztosan nem lennének ezek a gondjaim!?
Lehetséges,egyetértek vele,majd igyekszem ezeket beszerezni!
De azért látja mindenki,hogy amit most tettek ezzel a nevemmel,az nem normális és egyértelműen elrontotta valaki a dobásaimat!!!
Hát az ilyen jellegű,ártó dolgok szünjenek meg végre,mert ez egy játék,nincsen semmiféle tétje vagy következménye!
Természetesen lehet ezen viccelődni,idegeskedni vagy izgulni,decsak a játék kedvéért!
Ezért azonban ne ártsunk egymásnak barátaim!
Ha valaki jobb mint a másik,hát legyen jobb!
A vesztes játékos is lehet jó játékos!!!
Egyáltalán nem vagyok kárörvendő senkire,mert már tudom,hogy nem volt könnyű elérni a pontos dobásokat!
Utóljára hagytam azt,hogyha nem javul meg ez a nevem,amit elrontottak! akkor kénytelen leszek másik névvel játszani tovább,akár ismeretlenűl is!
Ezzel nem tudják elvenni a játéktól a kedvemet és a tudásomat sem!!!
Mindenkinek további jó játékot!