Üdv! Szeretném megköszönni az ajándék előfizetést. Az oldal is nagyon szépen fejlődik, tetszenek az újítások. Csak így tovább ;) - Márk
Ajándék előfizetés
Posted in
General
Ezt az ajándék VIP-et hogy lehet kapni? Másik kérdésem megvan a dobokockán a 4 pontom akkor most moderátor vagyok?
Szerbusz! Az ajándék előfizetést úgy tudod megkapni ha nagyon sokat jársz fel és 2 3 éves van már a nicked. Attól hogy 4 es kockád van nem leszel sose moderátor!
Hello Köszönöm szépen az ajándék elöfizetést :) nagyon örülök neki! De lenne egy kérdésem és pedig az , hogy lehet vissza állitani a képernyöt az eredetibe állapotába mert így túl ságosan nagy lett? Köszönöm!
Ha az ablak maximalizált módban van, akkor a játék is felveszi azt a méretet (a játék alkalmazkodik az ablak méretéhez, tehát bármilyen méretre be lehet állítani). Ha a böngésző ablak maximalizált módban van, akkor az eredeti méret visszaállításához ki kell kapcsolni a maximalizált módot (jobb felső sarokban az [x] mellett a két négyzet). Ha nincs maximalizált módban, akkor az ablak méretét kell változtatni, a kívánt méretig.
Először is, szeretném én is megköszönni az ajándék előfizetést. :) Ez egy nagyon kedves gesztus, köszönöm. :) Viszont az oldal méretével nekem is problémáim adódtak, és sajnos nem tudok vele semmit sem csinálni, pedig az ablakméretet már a legkisebbre vettem, és így is ugyan akkora maradt. A bejelentkezési képernyőn ugyan látszik a változás, de amint bejelentkezek, visszaugrik maximális méretre, pedig fönt láthatólag még mindig a legkisebb méretre van beállítva. Van erre valamilyen megoldás esetleg? Előre is köszönöm a segítséget! :)