Tudod Hajnal sok rád a panasz ,.de látjuk azt is ,ki és mikor van jelen mikor is a fekete pontot ki provokálod az adott személyre.Egy két korrupt moderátorra támaszkodva jársz amőbára és kötekedsz ,mindenkivel ., még velem is .. engem pl kiadsz vmi 53 éves nőnek és képeket küldözgetsz össze meg vissza.. Nekem nem gond hisz nem lehetek én, viszont ez a fajta rossz indulat nem tűr halasztást ,.mivel ez az idös nő zaklatja az amőbán levő játékosokat , Egyáltalán ,.át jött memóriáról amőbára és azóta kötekedik és fennhéjázóan felhasználja a korrupt kapcsolatait mások fekete pontozására ! Ez az idős nő Hajnalka 02 zaklatja a játékosokat ,mert úgy gondolja bármit meg tehet .., A zaklatóinak és a korruptul eljáró segéd adminok felülvizsgálatát kérem,.mert szabálytalanul járnak el , Hajnalka 02 kedvére, ez megengedhetetlen, egy idősödő nö miért gondolja úgy,hogy mások provokációjával ,.fekete pontot adathat? Azonnali felülvizsgálatot kérek! , Ez a játékos több ponton sértette meg játékos társai személy azonosságát ,kilétét és szabálytalanul osztogat képeket is, Azok személyiség jogaival vissza élve! ,,Haladéktlanul menesztést érdemel.Amennyiben nem történik meg , Feljelentést követ maga után..Egyebekben a visszaélése vissza eső tendenciát mutat.Jó lesz utána nézni.:|