« Vissza az összes témához
Site Kuralları
Posztolva 
Leagues
 kategóriában
Site Kuralları
Posztolva 
Leagues
 kategóriában
Site Kuralları
Site Kuralları
Basitçe söylemek gerekirse: kibar olun, hile yapmayın!
FlyOrDie, oynamayı sevenler için arkadaş canlısı bir çevrimiçi topluluktur! Oynarken ve başkalarıyla etkileşime girerken lütfen en iyi davranışınızı sergileyin. Bu kurallara uyulmaması hesabınızın kapatılmasına neden olacaktır.

Kullanıcı etkileşimi
Başkalarına saygı duymadan hiçbir çevrimiçi topluluk düzgün çalışamaz. Farklı yaş grupları, miraslar, ırklar, sosyal düzeyler ve eğitim geçmişlerinden oluşan bir topluluğa girdiğinizi lütfen unutmayın. Küfürlü dil, kişisel saldırılar, tehditler veya diğer kaba davranışlar olmamalıdır.

Temiz tut
Kullanıcı adınız, avatarınız veya kişisel açıklamanız dahil olmak üzere FlyOrDie'de herhangi bir rahatsız edici içerik yayınlayamazsınız. Herhangi bir rahatsız edici yorum, sohbet veya başka içerik ekleyemezsiniz. Aşağıdaki davranışlar kesinlikle yasaktır ve tekmelenmenize veya yasaklanmanıza neden olabilir: hile yapmak, saldırgan/kaba bir dil kullanmak, kişisel saldırılarda bulunmak, spam yapmak veya rakip web sitelerinin reklamını yapmak, dini veya siyasi tartışmalar, kasıtlı olarak anlamsız/dikkat dağıtan yorumlar, başkalarının kişisel verilerini izinsiz ifşa etmek izin verme, diğer oyunculardan hesap bilgilerini isteme girişimi ve yasa dışı faaliyetlerin (uyuşturucu vb.) tartışılması.

Sadece bir hesap
Üyeler, açıkça daha fazlasına sahip olmalarına izin verilmediği sürece, yalnızca BİR FlyOrDie.com hesabına sahip olabilir. Birden fazla hesap oluşturan üyelerin tüm hesapları kapatılmış olabilir.

Hile yok
Herhangi bir sportmenlik dışı davranışa müsamaha gösterilmeyecektir, FlyOrDie puanları sıfırlama ve/veya bu ihlal için takma adınızı yasaklama hakkını saklı tutar. Puanınızı yapay olarak ayarlamayı, rakibinizi maçtan çıkmaya teşvik etmeyi, kasıtlı olarak kaybetmeyi, kasıtlı olarak kaybeden rakibinizin davranışını kabul etmeyi, başka birinin hesabını kullanmayı, birden fazla takma ad kullanmayı, program kullanımını gizlemeyi içerir.

Tahta oyunlarındaki motorlar/programlar
FlyOrDie üyeleri, bir bilgisayara karşı oynayıp oynamadıklarını bilme hakkına sahiptir. Bu nedenle, oynarken yardım kullanıyorsanız oyuncu ayarlarınızda belirtmelisiniz. Herhangi bir yardımın beyan edilmeden kullanılması, uygun yaptırımlarla son derece sportmenlik dışı kabul edilir. Bir insan hesabınız ve bir program hesabınız olabilir ve her ikisini de buna göre kullanmalısınız. Bu tür bir yardımın kullanımına yalnızca tahta oyunlarında izin verilir.
❤️
7
Harika iş Norma. çok yardımcı olacak
Saygılarımla,
【ƝƁƘ】✧ 𝐑☻𝐧𝐧𝐢𝐞™🤴🏻
❤️
1
benim nicim abonedir neden  reklamları  görüyorum teşekkürler, saygılar
Excelente para los usuarios turcos, muy bien Norma
❤️
2
Languages
English
angol
azərbaycan
azerbajdzsáni
bosanski
bosnyák
čeština
cseh
Cymraeg
walesi
dansk
dán
Deutsch
német
eesti
észt
English
angol
español
spanyol
euskara
baszk
français
francia
hrvatski
horvát
Indonesia
indonéz
isiZulu
zulu
íslenska
izlandi
italiano
olasz
latviešu
lett
lietuvių
litván
magyar
magyar
Malti
máltai
Melayu
maláj
Nederlands
holland
norsk
norvég
o‘zbek
üzbég
polski
lengyel
português
portugál
română
román
shqip
albán
slovenčina
szlovák
slovenščina
szlovén
suomi
finn
svenska
svéd
Tagalog
tagalog
Tiếng Việt
vietnámi
Türkçe
török
Vlaams
Flemish
Võro
Võro
Ελληνικά
görög
български
bolgár
кыргызча
kirgiz
русский
orosz
српски
szerb
українська
ukrán
עברית
héber
العربية
arab
فارسی
perzsa
हिन्दी
hindi
ไทย
thai
ქართული
grúz
中文
kínai
日本語
japán
한국어
koreai