Megjegyzés az előttem szólóhoz..Üdvözletem , Kedves moderátorok. Nekem is az volna a nagy kérdésem , , hogy a Cactus Flower játékos nevemről , lejárt a 36 nap büntetés , kérdésem , az lenne , miért lettem némítva , holott 2014 február óta , éves előfizetésem van , közel 60 000 ezer játékom , , volt 7 pöttyem , mindet el vették , és némítottak , Elmondanám , még 1 , ilyen játékosuk nincs aki , a játékukra ennyi pénzt áldozzon , azt hiiszem a fejlesztésükhöz jócskán hozzá járulok , mégha több nevem is van , de mind éves előfizetős , ha össze adjuk , az kb , 24 ezer Ft .Tudnak még valakit rajtam kívül , aki ennyit áldoz , a Lfyre, biztos hogy nen .Más . Szeretném tudni , , csak kérdezem , , azokkal , akik az oldalon vannak , hogy lehetne őket játékra ösztönözni , mert az náluk a bevett szokás , elutasítják , a kihívást . Van 1 játékos , aki önöket nem valami szép dologgal jellemezte , minket is bele érteve , de másfél éve nincs 1 játéka sem . JUCUS13 -ról írok mocskolódni azt tud azért jár be az oldalra. .Ő írta azt amit előzőleg ecseteltem , hogy mit csinálunk mi önökkel , és önök velünk . . Azt hiszem be is fejezem a mondókámat