FlyOrDie.com
« Back to All Topics
miért nincs amöba verseny?
Posted in 
General
Posted in 
General
KEDVES OPERÁTOR!én NAGY HO HO HO vagyok és lenne egy nagy problémája az amöba szerelmeseinek!mégpedig az hogy nincsenek amöba versenyek:(. már kinomba hogy legyen valami kihivás én rendeztem egyet a magyar 2es szobában:)kiváncsi vagy mennyien neveztek be?64 en :) snookerban és 9 es poolban ha 30 an neveznek akkor már sokan vannak:D amöbara 64en neveztek!!!!!! ez a verseny az én szabályaim szerint zajlott és mindenkinek tetszett! szoval.ha én tudok rendezni egy versenyt akkor ti miért nem? nem csak a biliárdbol áll a flyordie! a sakk,malom.reversi,amöba,legalább olyan sok embert vonzanak mint a biliárd!!minket mégis elhanyagoltok és ez rosszul esik:(. ha rendeznétek egy proba amö versenyt és 100 an nem jönnének össze akkor egy szot se szoltam. de tuti hogy minden versenyen teli lesz a szoba!válaszodat várom minden amöba szerelmes nevében:) elöre is köszi szia. HO HO
Hello!

Én ezt díjaznám, még ha nem is igen indulnék. De azért hirdessétek valahol ha lesz, mert én nem is hallottam a versenyről.
Létezik egyébként egy oldal oda várunk amőbaverseny ötleteket, de nem reklámoznám mert megharagszanak itt rám:)

Tisztelet a magyar amőbásoknak!
Hello szerintem is jó lenne he lennének versenyek mert ez már elég unalmas.Jó buli lenne.
:D tényleg azt hiszed hogy ez a 
legmegfelelöbb
 szo,... ? ;\
jó lene a táblás játékokn egy pár modositűás mint versenyek és a programot használok kitiltása ha ez megvalosulna sokal töben jáccanának ott és még egy 1 2 moderátor is neveznétek ki oda ako szuper lene 
hagyd má abba ezt a idióta picsogást me rosszul vok tőled
én meg ztüled meg a szohasznákatodtol meny inen ha nem tudsz normálisan csevegni ez a hely nem az ien alakoknak készült minte te és társaid máshol lehet ez a modi de it 
NEM!!

kedves járékostársaim!
látom enek a topicnak is sajnos értelmetlen hozzászolások tönkelege lett a vége.
sakkon már van verseny ami jó!
amöbán is lehetne és aki programot használ a versenyen uganugy kitiltanák mint bullet sakkon:)
na OP várom a válaszodat:)
bye Free
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg