Gondolkodóba estem vajon válaszoljak e ilyen válasz bejegyzésekre, azt gondolom mégis megér két percet.
Kedves Botula és Sanyi 9393, kiket még sosem láttam játékaim során…. Butulának megköszönöm, hogy költői tehetséget vélt felfedezni bennem, eddig nem tudtam róla ilyen ambicióim vannak.
Szóval a feszültség levezetésére vannak azért mást módszerek, hogy a „gőzt kiengedd”, mert ide valójában kikapcsolódni jön az ember fia, és néha betéved egy- két kiskorú is, rájuk vetítve nem túl jó nevelési módszer az, amit itt publikáltál. Az itallal óvatosan bánj, májkárosodáshoz vezethet, a családot pedig nem azért alapít az ember, hogy később rajtuk álljon bosszút. A harag rossz tanácsadó hidd el. Ha valóban nem bírsz magaddal különböző módszerek vannak ennek kiküszöbölésére. Pl: menj ki a hozzád legközelebb lévő erdőbe és üvölsd ki magadból a felgyülemlett dühöt, ne itt tedd meg, ahova minden nap visszajársz szórakozni. Aztán vannak még más lehetőségek ennek megoldására, ajánlok Számodra egy kitünő CD-ét ami Relaxing …by LEVANTIS néven van forgalomban, segít ellazulnod és megújulhat elméd segítségével. Ha az sem megy, akkor komoly problémáid lehetnek, fordulj megfelelő szakemberhez, biztosan tud segíteni. Ha szeretnéd segítséget is tudok Neked ebben nyújtani.
Kedves Sanyi9393!
Köztudott mindig többen olvasnak, mint bejegyzést tesznek. Bejegyzéseddel magad minősítetted.
Egy gondolatot engedj, hogy megosszak Veled. NE köpködj a sivatagban, szükséged lehet még rá!
Azért kívánok mindjáatoknak további jó játékot,-Mert játszani jó.
Baráti üdvözlettel: szetszort:-)