FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Magyarázat kell !!!!
Posted in 
General
Magyarázat kell !!!!
Posted in 
General
Magyarázat kell !!!!
Sziasztok mindenkinek!2 meccsem ami kb.több mint 1 órát vett igénybe ...hirtelen semmi lett..celio29 ellen játszottam 2 meccset közvetlenül egymás után ,a meccsek végén megkaptam a pontot ,de rá 5 percre elvették ,az infomban egyáltalán nem volt jelezve,mintha nem játszottam volna ..de a pontot megkaptam 431-ről 2 meccs után 461 lett ..kiléptem majd beléptem ujra erre vissza 431-re ,hát thx amiért ezt kaptam...kérdezném ,a pont nem érdekel.. de ez szándékos volt ??? ilyen még nem fordult elő velem ,de ez azért durva másfél órám a semmiért ..huu van itt igazság!!! de ne higyje azt senki ,hogy hazudok,mert volt nézőnk is bőven ...igy jártam ugye???thx és grt ezért ...
sakkrol van szó...bocs hogy nem irtam..
Idézlek: "a pont nem érdekel", "másfél órám a semmiért". Nem vélsz ebben némi ellentmondást felfedezni?
Hi!

Na te is sokat segitettél ezzel:D

Μr.Tяé Cσσl 
Sziasztok! Miért van az,ha megszakad az összeköttetés,tőlem vonnak le pontot???? Ha magasabb pontszámúval játszok,ha kevesebbel??????Miért? Szeretem ezt a szervert,de lassan takarodok innen,mert ez gusztustalan.Köszönöm szépen.
Ne haragudj,de havi 9000-et fizetek,a lehető leggyorsabb.350ezres géppel.Arra a kérdésre várom a választ,hogy miért MINDÍG tőlem vonja le a pontot?????
A pontot attól vonjuk le akinél a kapcsolat megszakad...
Ha mindig nálad szakad meg, akkor mindig tőled...

OP
Ja, nekem nem akadozik a szerver, milyen érdekes, a másik, elő vagyok fizetve, és még sztem ott nem tartanak, hogy kényszerítik az előfizetésre az embereket. Amikor még nem voltam előfizető akkor is ugyan olyan volt, mint most.
Finomabban lehetetlen fogalmazni,mert egy nagy rakás szar ez a szerver! 3 éve állandóan megszakad a kapcsolat napi 3-4 -szer legalább,bármilyen géppel,bármilyen netsebességgel játszok,úgyhogy ne fogjátok a sebességre és a gépekre,inkább tegyetek fel végre egy NORMÁLIS szervert! -bár évek óta hiába kérjük rengetegen! 
Érdekes, nálam még egyszer sem fordult elő, hogy megszakadt volna a kapcsolat...
Nálam leszokott néha de attól még szerintem is hibátlan a szerverük.
Én is jártam már úgy,hogy nyertem,kaptam l3 pontot és az meg eltünt,mintha nem is játszottam volna.
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk