Hogy kedves liba007 játékos örüljön, nyitottam egy nyelvtani szobát. Látod van ilyen is :D Van annyi "értelme", mint a többi topicnak, úgyhogy ne hurrogjatok :D
"nyelvtani szoba"
"nyelvtani szoba"
Hogy kedves liba007 játékos örüljön, nyitottam egy nyelvtani szobát. Látod van ilyen is :D Van annyi "értelme", mint a többi topicnak, úgyhogy ne hurrogjatok :D
Látod, kedves DONTDOVERSIONME, nem árt utánanézni a dolgoknak, mielőtt hozzászólsz. Úgy látszik, hasznos lesz ez a szoba :)
Nem olyan nagy baromság ez... Szerintem hasznos, mert itt adhatunk egymásnak tanácsokat, pl: ha megtetszik az, hogy lehet aláhúzott betűket írni, azt nem itt a fórumon kell gyakorolni, ha pedig az egyik hozzászólásban erről megfeledkeztél, pláne nem kell egy szót újra leírni aláhúzva, stb.
Nokia azt tanácsolom, hogy inkább a szabályokat olvasgasd át ahelyett hogy ilyen topicocat nyitogatsz mivel a nevet éppenséggel sérti azokat. INF
Kedves nokia,egy magyar szó értelmezését vagy valósságát-kivéve ha jövevényszó-nem egy idegen nyelvvel kell(ene) bizonyítani. Egyébként a szó valóban létezik a köznyelvben,de aligha fordítható le pontosan egy idegen nyelvre.
Kedves iNfiNiTy sKilS! Szerintem az 1.7. szabályra gondoltál Nokia 3310s esetében. Én azt gondolom, hogy ez a név nem reklám céljából készült, egyébként sem fog emiatt senki elmenni Nokia mobilt venni. Ha szigorúan vesszük a szabályokat, szerintem elég sok ember neve szabálysértő lehet, pl: gaba gaba gaba háromszorosan is reklámoz egy bizonyos "Bébi- és Gyermekruha Nagykereskedelmet" (Gaba gyermekruha); engem a sok cirillbetűs nevű ember pedig megtéveszt, ugyanis azt hiszem mindig, hogy nem magyar játékosok; sőt: most hogy belegondolok, én a híres 007-es ügynök érdemeit sértem azáltal, hogy kvázi hozzárendelek egy pejoratív értelmű szócskát (liba) :) Ehhez kapcsolódóan lenne még egy kérdésem: hogyha valaki regisztrál "<FejLábÚ>", "KÉz_FogáS", vagy esetleg "xXHÚZzZoknitXx" néven az szabálysértő? Ugyanis: "1.4. testrészekre ... utal" :) Erődítményt pedig ismét üdvözöljük, és köszönjük a 7 karakterbe kódolt titkosított monológját.
Üdv, Tévedés ne essék engem nem igazán érdekel hogy te mennyire szigorúan szeretnéd venni a szabály, és attól se félek hogy valaki elszalad telefont venni. Viszont megvan a módja hogy aki akar az oldalon tudjon reklámozni és mint látod elég keményen meg kell fizetnie 15 ezer fős napi látogatottság mellett.Namost aki ezt befizeti nem biztos hogy örül (még ha az ő reklámja villog is) hogy más ingyen csinál ilyet. Pl ha neked érdeked lenne az XY-t reklámozni akkor csinálnál 15 olyan nevet még azt is kiírhatnád hogy XY-AKCIÓ aztán minden szobába betennél párat. Namost ez amiért én nem tartom helyesnek hogy engedjünk ilyen neveket és nem érdekel hogy Nokia személyesen ilyen céllal csinálta-e vagy nem. INF
Hmmm...nem tok bejelentkezni. Vagy bannoltak vagy feltörték a nevemet :) Köszi :) Amúgy nem volt semmi reklámozási célom a nicknevemmel. Nem is gyártják már ezt a típust sztem :D
Mikor is regisztráltad azt az ominózus nevet? Érdekes, hogy pont most tűnt fel, hogy "szabálysértő"...
Na ugye. Szóval több, mint 1 év alatt nem vették észre, de most hirtelen feltűnt... érdekes...
háááttt....... ha Nokia nem tud belépni akkor ez gyorsan ment. van itt egy másik nick a klaus barbie.... az nem reklámoz semmit csak a nácikat. nem is törlik.... csak a topikot amit nyitottam róla :(
Szerintem ez már nem nyelvtani szoba,hanem ojan hedkéjzeké,akik már nem tuggyák mijen válogatot barom neveket talájjanak ki.Nekik vices én meg csak nézek mire képes az egyedülálo sakozo elme. Dr.Akadé Mika The President Institute of Outer Science Cosmology and Bloody Violin University of Black Holes
Sziasztok! Elolvastam az összes hozzászólást és csak mosolygok:-)))) Komolyan,olyan aranyosak vagytok,ahogyan "veszekedtek":-)))) További jó csevejt mindenkinek!:-))) Puszi,Tündi
Tényleg? Nem árt tudni... Eddig azt hittem, hogy csak kötekedősnek tartasz. Meg kiállhatatlan nőszemélynek.
Kőkemény Úr pedig szeret belekötni liba007-be. Na ki a kötekedő? :D Amúgy én is kötekedő vagyok, mert belekötöttem kőkemény Úrba :D ETR 4EVER;)
velem liba biztos nem élvezné a veszekedést..... Meg gondolom Martin,Szabi,Laci,Máté,Bálint,Dani,Zoli-val sem élvezné:)
Nem kéne belekötni mindenkibe aki véletlenül rosszul írta be a szavakat Mert ha vitába szállsz vele ő nyeri a pert:):) Ok??? Senkibe
Ha mindenkibe belekötnék, aki véletlenül rosszul ír be egy szót, akkor már lenne legalább 2000 hsz-om. Meg akkor magamba is beleköthetnék. Gondolom most az zavar mindenkit nagyon, hogy kijavítottam a "hejes"-t "helyes"-re. Engem meg az zavar, hogy ilyet valaki képes leírni. És senki ne mondja, hogy ez elírás volt... Mindegy, nem kötök bele senkibe, mert ő nyeri a "pert" :)
Liba,tényleg intelligens vagy,de attól még nem kellene felsőbbrendűnek érezni magad.Persze,ez csak magánvélemény.
Lehetséges, de csak akkor, hogyha az illető okot ad rá. De ez nem jelenti azt, hogy felsőbbrendűnek érzem magam.
A flyordie.hu fórumán :D A J betűs fórumtagokat kellene szelektálni. Több Juvés, kevesebb Jaguáros. ;)
"De akkor senkibe!!! ok????" - Ezt kicsit kifejtenéd? :) "amugy hol van az a nyelvtani szoba?" - nem tudom eldönteni, hogy ez poén volt-e vagy komolyan gondoltad. Ugyanis épp a "nyelvtani szobába" írsz :)
libuskám akor jol vagy?1 (egy) ijen hejes kislány ne legyen mérges vagy csinájjak 1 db hátraszaltot hogy vidám légy.Azér nem kel idegesedni mer valaki csak két (ketö) osztájt végzet és tellyesen öneröböl fejlesztete magát ijen hüjévé.
Rákerestem a DEUSCH szóra. Elég meglepő eredményt kaptam: deusch: a nickname for a device used to clean out the vagina. Marc N. is a Deusch. /ezt gondolom példaként írták/
lol, a fórum kicsillagozta a lényeget :D Legalább tudom már, hogy van a fórumon robot moderátor :D szóval a csillag helyén ez áll: v_a_g_i_n_a /azért van így leírva hogy ne csillagozzák ki :)