Hello! Azt szeretném kérdezni hogy tervben van-e hogy amőbára is bevezetitek a felkiáltó jelet a programot használók neve mellé:) és ,hogy amőbán is lesznek-e az újfajta smiley-k:)
Amőba!
Posted in
General
Amőba!
Hello! Azt szeretném kérdezni hogy tervben van-e hogy amőbára is bevezetitek a felkiáltó jelet a programot használók neve mellé:) és ,hogy amőbán is lesznek-e az újfajta smiley-k:)
hi! ezt már én is kérdeztem az OP tol de választ nem kaptam:)remélem be fogják vezetni mert nagyon jó lene bye: «Fяαик¢ıτу ғаи»™
nem tudom hogy milyenek az újfajta szmájlik mert én még csak amőbával jáccottam, amiben régik vannak. :D mindegy. :)
hi! OP nem lehetne csinálni egy táblás játékokra PC játékot és uyganugy mind a biliárdnál és tanxnál csak elöfizusok hazsnálhatnák. szerintem nagyon sokan örülnének neki. bye: «Fяαик¢ıτу ғаи»™
üdv mindenkinek! Szeretném ha minél több ember tudná hogy hamarosan nyílni fog egy internetes amőba-iskola, csak magyaroknak. Aki szeretne esetleg hallgató lenni,akit érdekel a dolog az felveheti velem a kapcsolatot az elrarand@msn.com e-mail címen,vagy akár msn-en is. Minden infoért ezt a mail-címet keressétek. Szóval akit érdekel a hamarosan megnyíló internetes amőba-iskola az jelentkezzen nálam az elrarand@msn.com címen! köszönöm Demján Attila
Üdv mindenkinek! Gondoltam írok egy tájékoztatólevelet mindenkinek akinek megtaláltam az e-mail címét és akármilyen köze is van a gomokuhoz. Rövidesen meg fogok nyitni egy internetes amőba-iskolát. Célom,hogy népszerüsítsem a játékot, segítsek a magyar amőbásoknak és fejlesszem a tudásukat. Az iskola úgy nézne ki, hogy van egy oktatószerver amit le kell majd tölteni. Ezen a szerveren zajlanának a tanórák. Az órák nyitáselemzésből,meccselemzésből,stíluselemzésről és sokminden más, hasznos,érdekes dologról szólnának,amik mind az eredményes amőbajáték összetevői. Szóval ha érdekel esetleg valakit a dolog,szívesen lenne tanulója ennek az iskolának az keressen meg e-mailen. elrarand@msn.com Bővebb információkat később. Aki már eldöntötte, hogy komolyan érdekli a dolog és szeretne tanuló lenni az küldje el a rendes nevét és a nicknevét a megadott címre. Ha tudjátok mindél több embernek szóljatok. Ha van elég érdeklődő akkor belevágok és elkezdhetjük. Ha nincs akkor felesleges az egész. Bővebb info a későbbiekben várható. Tehát várom az érdeklődöket. Minden jót! Demján Attila
Szia! Én a fly-on játszom amőbát és nagyon érdekelne, hogy lehetne továbbfejlődni:) Egy két játékelméletet már olvastam:)
Kedves Attila! Amit megadtál címet, az msn cím vagy csak e-mail, mert engem is érdekelne :) JJJ
sziasztok tud valaki segiteni nekem anyukámat kitiltoták az amöbából és nem tudjuk miért ritkán vann fen mostanában igaz de nem is tett semmit azért hogy ki tiltsák szeretné visszakapni a nevét segitsetek hogy játszhason köszönöm sziasztok
vargaad: az még nem jutott eszedbe hogy egy gépről két nick-kel játszodtok?:)
De mi közze ennek ahoz hogy valaki visszaélhetet anyukám nevével és csunyákat irt ki?
most mi is van valójában? Először azt írtad, hogy nem játszik, és kitiltották. Most meg azt írod, hogy valaki a nevével játszik és beszólogat a moderátoroknak, vagy mi?:S