Kedves OP! Szerintem lenne értelme bevezetni egy újfajta előfizetési módot.. Csinálni egy /91/-es számot és oda sms-sel elő lehetne fizetni :D
Lehet hogy hülyeség :D, de szerintem több előfizető lenne:)
JJJ
Újfajta előfizetés
Posted in
General
Újfajta előfizetés
Kedves OP! Szerintem lenne értelme bevezetni egy újfajta előfizetési módot.. Csinálni egy /91/-es számot és oda sms-sel elő lehetne fizetni :D
Lehet hogy hülyeség :D, de szerintem több előfizető lenne:)
JJJ
Kedves JJJ ! Jó az ötlet, de ha bejön, akkor kinek fog villogni az sok-sok barom reklám? :) / azért többet kaszálnak / Amúgy támogatnám! Üdv.: Nova
Kedves JJJ ! Hidd el, ha mindenki előfizető lenne, az " előfizetői díj" a csillagos egekig emelkedne! Kevesebb reklámlehetőség = kevesebb bevétel (Solware Kft). Nem vagyok " Krőzus ", pláne nem " Rotschild ", de sztem. 2000 FT-ot játékra elpazarolhat BÁRKI egy évre ! ( aki szeretne kékkel írni, csillagot kapni..stb.?) Én elvből nem teszem. :) Üdv:: Nova
Kedves Nova7, nem kell ahoz gazdagság hogy valaki játékra költhessen évi 2000 Ft-ot.Vajon mennyit költöl évente cigire, alkoholra stb.? Elveid valószínű ugy hangzanak hogy "csakazért sem", sok sikert hozzájuk.
Kedves Jozsó ! Sajnálattal közlöm, hogy nem dohányzom ! Alkoholból pedig csak minőségit fogyasztok, a megfelelő alkalmakkor, de néha spontán is ! A Fly o. D. minőségére nem kívánok " áldozni " :) Üdv.: Nova
kedves OP! 1 hete csütörtökön fizetem elö csekken és nem jött meg az elöfizetésem. nem elsözör fizetek elö és mindig megjött 3 nap mulva( ha a hétvége benevolt 5 nap) ha kell a csekket be tudom skennelni és el tom küldeni. légyszives tedd a nevemre a fizut mert iylen még nem volt hogy nem jött meg:(:( és légyszives válaszolj! válaszodat várom: clown
Ha mindenki előfizetne , akkor nem lenne szükség a sok ˝barom ˝ reklámra ... :)
Clown...Még várjál 1 hetet..aztán ha még mindig nincs semmi, akkor izguljál. Addig sokat nem kell, és nem érdemes. Amúgy van egy olyan hogy Segítség. Ha azt elolvasod (
http://www.flyordie.hu/jatek/segitseg/gyik/index.html
) akkor láthatod h 2 hét az még normális. Ha esetleg nem találod: " Mennyi ideig kell várni csekk vagy átutalás esetén? Általában 2-3 nap alatt megérkezik és aktiváljuk is az előfizetést. Néha előfordulhat ennél hosszabb idő, elsősorban postai befizetés esetén. Ha 2 hét alatt nem történik semmi, akkor az ügyfélszolgálatnál várjuk a jelentkezést, lehetőleg valami bizonylattal alátámasztva a befizetés tényét. "
Mi az Springs, csak nem ennyire hiányzom neked? :) Egyébként pedig inkább örülni kellene, hogy van, aki képes elolvasni a segítséget és nem egyből ide jön panaszkodni...
Szerintem nem rossz ötlet. Lehet, hogy én is előfizetnék sms-el, de egyébként milyen előnyei vannak neki? Mármint annak, hogy valaki előfizető. Csak annyi, hogy más színnel ír, meg nincs reklám?
Springs, LociKA, liba007! Ha esetleg a témához is hozzászólnátok vmilyen formában azt díjaznám;)
szte SMS-ben jó lenne előfizetni, de az is jó lenne, ha visszavezetnétek, hogy dombornyomott kártyával lehessen fizetni...
Az lenne a legjobb, ha mindenki felkerülhetne a toplistára, ne csak az előfizetők...;):(
Am meg ilyen gazdaogok vagytok?Hogy előfizettek tiszta feleslegesen, amikor ingyen is lehet játszatni?
Hi! Nem vagyunk gazdagok de sokkal jobb előfizetőként játszani mert Pl: nem idegesítenek halálra a reklámok nem kell várni hogy legyen hely a szobába hanem egyből akárhova be tudsz menni és stb.. Amúgy én is jó ötletnek tartom ezt az sms-es előfizetést.
Kedves Springs! Én pl. a reklámok elkerüléséért fizetek elő... Azok küldik át a legtöbb vírust, és fagyasztják is a gépem. :( És egy csomószor nem fértem be a szobákba, folyamatosan kellett 20 másodperceket indítanom, hogy aztán kiírja, h tele van a szoba. Ennyi jjj
A vírusok csak úgy nem mennek fel a gépedre, azokat fel is kell engedni...
Én azt értem amit érteni kell. Ha minden hülyeségre nem kattintunk rá, és amiről nem tudjuk hogy mi az azt nem töltjük le, akkor kicsi az esélye annak, hogy a gépünk megfertőzödjön. Persze szükséges egy megfelelő védelem is, de nem kell valami óriási dologra gondolni. Aztán ha már megfertőzödtünk, nem árt ha egy kicsitt jártasak vagyunk a számítógépek világában. És akkor viszonylag egyszerűen eltávolíthatunk mindent ami nem oda való. Természtesen, van ami már nem olyan egyszerű, mert néha az op. rendszer újra telepítése kikerülhetetlen. Szóval a lényeg, hogy az ember tudja hogy mit csinál. És akkor nyugodtan villoghat a reklám...Mert az nem fog semmit se csinálni.
Kedves Locika! Díjazom a hozzáállásodat, de szerintem itt az emberek egymás infóját is szokták nézegetni, ami azzal jár, hogy a felugró ablakokat engedélyezni kell... Többet szerintem mondanom sem kell:D JjJ
Kedves jjj73 remélem alá is tudod támasztani valamivel vádaskodásaidat, ellenkező esetben egyszerű rágalmazásnak, jóhírnév megsértésének, rémhirterjesztésnek is vélhetnénk, ami, ugye te is tudod, hogy nem szép dolog... Köszönöm OP
Először is. jjj73: nekem is engedélyezve vannak, de magától reklámablak nem ugrándozik. Egyedül akkor amikor kilépek a játékból, de azt egyszerűen zárom be. Szóval nem igazán látom, honnan lehetne megtelni vírusokkal. És ha annyira zavarnak a villogások, vannak rá megoldások, de erről tovább nem beszélek, mivel oldalellenes műveletnek minősülhet. Másodszor meg. Tudom hogy nem az én dolgom de OP. pontosan milyen vádaskodásokra gondolsz. Mert nem igazán értem. A vírusos kijelentésére gondoltál??? Mondjuk csak erre lehet, mert más nincsen. De sztem ez most nem rémhírterjesztés akart lenni, inkább egy kampány féleség, hogy többen fizessenek elő ;)
Kedves OP! Semmiféle rágalmazásnak nem szántam, sőt az új felhasználókat sem akartam elriasztani:D! Ez a topic az SMS-es előfizetésről szól(na). :| JJJ