Moderátornak szeretnékjelentkezni!de hogyen kell?:|?Mert én csam Németültudok!
moderator
Posted in
General
moderator
Moderátornak szeretnékjelentkezni!de hogyen kell?:|?Mert én csam Németültudok!
Mivel nem tudsz angolul, teljesen felesleges még csak gondolkozni is azon, hogy jelentkezz. Egyébként itt lehetne jelentkezni:
http://www.flyordie.hu/elerhetoseg.html
Az ilyen idiótákból mint te biztos, hogy nem lesz moderátor...Amúgy meg nem szoktam beleszólni az ilyen ügyekbe de ez már fáj.Te tényleg nem csalsz, csak éppen te adod a pontot a csalóknak...Nem ugyanaz?Ezek után még van pofád moderátornak jelentkezni?hahahahaha Ez szánalmas, ráadásul még sok dolog is hiányzik ahhoz hogy te moderátor legyél...
lehet hogy csaló... de TCA! neked az "account" nevezetű topicod se a legértelmesebb....:S alapból tiltja a szabályzat hogy 1 nél tbb nicked legyen neked meg " van pofád" ilyen topicot nnyitni XD
Ez a topic nem arról szól, hogy kritizálj hanem az éppen aktuális témához hozzászólj...Ha nem tudsz akkor inkább fogd be a pofádat.
ÉN csak most tudtam megnézni a topicot!És akkor mivan ha töb nickem van...:@ amúgy kössz warrior
régen hülye voltam és sok nicket csináltam nem tom mért mindig változtattam pl:most ez van °°UAG¤Shođer°° de töbet nem fogok csinálni nehogy kitiltsanak és nem vok csaló nézd meg a pontszámomat akkor már 400-zas lennék ha az lennék
ja és amúgy már mondom visszafele a jelentkezést a sok felhasználónevet szóval kuss!! @: