hát... először is...ne keressetek helyesírási helyességeket mert nem használok.sőt kezeltetem magam ellene:) ...egy gondolat bánt engemet...háborog a tenger...:) Nekem sok gondolatom van..átlagban.akik ismernek tudják:kilégzés-belégzés...s a többi életbe vágó dolog ami az életben maradás elengedhetetlen kelléke... Először: ha valaki sokszor feladja az passz hogy miért bűn...talán vannak szabályok amiket megalkottak de nem biztos hogy ettől még helyes a létük...vagy értelmük van. ha a csalást akarják ezzel megakadályozni,talán egy Ip cím ellenőrzés ezt a dolgot elintézné... Másodszor:mindig voltak és lesznek rendszerek szabályokkal és rendszerekkel. amiket sokan betartanak mások jószándékkal önzetlenül nem...ismét mások kikapukat keresve kijátszák őket a maguk hasznát keresve. ennek a fenti három dolognak is vannak olyan részei amiket hogy finoman fogalmazzak.. de: moszerolás...köszönjül tojgli stb...ettől a hátamon feláll a szőr!!!!! ha itt így lehet jó csávónak lenni..akkor erősen baj van...sokan sokszor moszeroltak az életben az épp adott szabályoknak megfelelvén,a szabályok megalkotóinál...s kaptak ezért pénzt stb.. a judás mindig judás marad.ha véletlenül hakészakarva...akkor is.ez most nem tojglinak szól...még mielőtt elkezdene nagyon írni!:)előre meg utólag bocs tojgli...nem Neked szól! hanem a tisztelt Opnak aki hozzá reagálta a magáét. talán nem felháborodni kéne.hanem megtisztelve érezni magatokat hogy ennyien járnak ide.hozzátok.és...sokszor családias hangulatban beszélgető embereket látni.itt. a ti oldalatokon! talán beleférhetne néha vagy mindig a szabályok megsértése.ha az nem öncélú! talán nem lenne szükség arra hogy a moszerolás után köszönöm járjon.ha nem OP vagy MOD jelzéssel jönnétek fel a szobákba és láthatnátok akkor hogy valójában sokszor mi folyik ott! és tudom hogy nem ti alkotjátok a szabályokat...de tehettek ezek tökéletesítéséért...és addig talán nem kéne egyéniségeknek menni innen.se zidanenak se tojglinak se szigetnek...se senkinek.mert vajon ki lesz a köv? meg talán boldog karácsonyt! huh...kilégzés vagy belégzés jön??:S sziasztok!