FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Kamuzók a neten
Posted in 
General
Kamuzók a neten
Posted in 
General
Kamuzók a neten
Helló Mindenkinek!

Úgy éreztem itt az ideje hogy némi tájékoztatást nyújtsak, arról hogy milyen hazudozások folynak a neten. Egyesek lelkiismerete sokat elbír, de az enyém nem hagyja, hogy szó nélkül elmenjek amellett, hogy mikre használják fel az arc nélküliséget néhányan. Sok emberrel beszéltem erről, meglepetésemre sokan meg sem döbbentek, hogy egyesek mikre képesek, de mivel mégis akadnak akik "bedőlnek" az úgy nevezett "kamuzóknak" ezért úgy éreztem nyújtok némi segítséget, hogy mikre érdemes figyelni, miről ismerszik meg egy kamus:
1. Nagyon rámenősek tudnak lenni, persze ettől még nem biztos, hogy kamus az illető.
2. Ne lepődjünk meg, ha valaki igazolja amiket valaki fenn állít, csapatban is dolgoznak és fedezik egymás sztorijait.
3. Nem csak nőkről van szó, férfi kamuzókról is hallottam.
3. Akármilyen szívhez szóló történettel és bonyolult sztorival állnak elő legyen az betegség meg ilyenek gondolkozzunk logikusan el, ha igaz amit állít valóban a netten töltené napjait? Ne hagyjuk, hogy megzavarjon, mennyire meggyőzően állítanak valamit. És ne féljünk attól, hogy ha kételkedünk szavaiban faképnél hagy, ez a kamusok főjellemzője.
4. Állítják, hogy találkoznának, aztán valami váratlan mindig közbe jön.
5. Rengeteg nicknévvel rendelkeznek, aztán szidják a kedves moderátorokat, ha elkezdik kitiltogatni őket.

Hallottam olyat, hogy valaki pénzért küldene képet magáról, de van, aki szívesen költ a kiszemelt személyre sosem kér, de ha kap vissza nem ad.
Hogy mi vezérli őket? Valószínűleg az előbbieket a pénzkeresés az utóbbiak talán csak magányosak vagy szórakozásból teszik, ki tudja.

Találkoztam szerencsére olyanokkal is, akiknek sikerült a nettes ismeretséget komolyra fordítani, tehát nem azt mondom, hogy mindenki kamuzik, de érdemes oda figyelni és óvatosnak lenni.
Neveket szándékosan nem írtam le. Tehát akinek nem inge az ugye ne vegye magára...

Elnézést a hosszú hozzászólásért, remélem segítettem valakinek ezzel.
Minden jót!
Kedves Operátorok!

Mennyiben sérteném azzal valakinek a személyiségi jogát, személyes adatait, ha ki írnám ide azokat amiket állít magáról, nyilván hazugságok tehát annak elkerülése érdekében tenném, hogy mást ne etethessen ezzel a sztorival. Vagy csak nicket írjak? Csak az a baj hogy abból simán csinálnak másikat és kész.
Szóval lehetne erről szó?
Köszi
Helló!
Kedves Jó Fülöp!

Együttérzésünkről biztosítunk, ugye nem fájt nagyon a szakítás? :(
Meglátod, ha megszoktad már nem is, veszed észre mikor hagy faképnél! :D
Köszke, hogy általad tájékozódhattunk!
Utóirat!
Írni bármit lehet egy felnőtt, de még egy gyerek is alátámasztható az információkat veszi komolyan! A többi mind csak porhintés!
Van már telefon, webkamera, ügyesebbeknek IP-cím ;)
De ha valakinek itt megjelentetnéd az adatait, az nem lenne helyes. Hiszen nincs rá bizonyítékod, hogy mások adataival élnek vissza egyesek (már ha így van)!
Megjegyezném volt már rá példa, hogy régen nem itt játszó játékos adatait adta meg, ami kiderült egy levélváltásból, vagyis a sánta kutya esete……:D
De olyan nick is van, amit már az 5. generáció használ!
Nyugi, van bizonyítékom.
Akkor sem lenne helyes dolog?
Gyűjthetnénk ide ilyen jó kis fekete listát
Ellenvetés?
Miután értelmes érveket hozol fel a feketelistád mellett, akkor talán majd kapsz ellenérveket is.
Én sok értelmét nem látom a dolgoknak. Az oldal szórakozás céljából üzemel. Aki idejön az általában játszani jön. Ha ismerkedni szeretnél, akkor erre találsz sokkal jobb oldalakat is. Igaz, ott sem garantált a hitelesség, de ott legalább van oka az embernek hitelesebbnek lenni, mint egy ilyen oldalon.
Szerintem meg Fülöpnek felkéne nőnie és észrevenni hogy a világon mindenki hazudik, nem kell azt bizonyítanod hogy 12 évesen milyen okos vagy Fülöp. Szerintem senkit nem kell figyelmeztetni hogy hazudnak az interneten...
:) elmultam 12 már csak én eddig nem találkoztam ilyennel, és eléggé felháborító szerintem. Elnézést kérek ha ez ilyen köztudott dolog lenne. A célom pedig az hogy meg tudjam mi vezeti erre az embereket, és mért védik őket egy csomóan mikor tudják róla hogy átver embereket? És még ők mondják másra hogy gerinctelen. Na ezt szeretném én megérteni, hogy hogy működik ez a dolog.
Ez baj volna?
Szia Fülöp!
Ez egy játékoldal, szerintem játszál, mint mindenki teszi, és ne itt próbálj párkapcsolatokat létesíteni, van sok társkereső oldal, ott reklamálhatsz,hogy valaki átvert, de egy játékoldalon szerintem nem muszály mindenkinek bejelenteni, hogy hol lakik illetve,hogy hány éves. Élvezzd a játékot!
Sziasztok!

Ha Fülöp 12 éves és már tudja, hogy sokan hazudnak, akkor nincs baj, hiszen nem profikkal találkozott :D
De azt meg kell értened Fülöp, hogy a barátságok nem 10-20 játék alatt köttetnek!
Mielőtt valaki kiadná, magát meg akarja ismerni a másikat, mert nem szeretné, ha zaklatások érnék.
Ismerkedj bátran és bízz az ösztöneidben, aki nem hazudik nyitott lesz az ismerkedésre és idővel az is kiderül az e, akinek mondja magát !:D
Vagy, nem derül ki semmi!:D
Jó játékot Fülöp!:D
Na ne már, hogy egy 12 éves nyújtson nekem tájékoztatást bármiről is!Elmultam már 20...írhatnék neked olyan életfilozofiat fiam, azonnal más napszemüvegben látnád meg a világot!:D
Hát igen kedves zizy♥, csak aza baj hogy ez elég profinak tünik így utólag bele gondolva, és nem 10 20 játék volt hanem sok-sok idő mégis mennyi idő kellene valakinek két év???? És mivel én elég nyilt voltam ő meg elég nagyokat hazudott, ráadásul többen igazolták hogy amit mond igaz, szóval ez az ami már nem túl emberi viselkedésre vall nálam. Az ösztöneim meg tudták hogy nem igazat mond (plusz egy kis infós segítséggel) de én is arra gondoltam csak tesztel, hát én meg vártam vártam. Ennyi idő után meg ennyit jogosan elvárok hogy legalább tudjam kire pazaroltam el az időt, ki szívatott ilyen szépen meg:)
Amúgy a másik ami meglep hogy a legtöbb ember itt meg sem lepődik ezeken, mintha ez tök természetes dolog lenne. Hát azért normális emberek között ilyenneket nem kéne hagyni hogy megtörténjenek, vagy tán tévedek.
Én amúgy nem haragszok ezért egyáltalán de jó lenne megtudni mi viszi rá ilyen lelketlenségre az embert.
Én már ugyan rég elmultam 12 de még csak most jöttem erre rá, de tény vajon ha az ő gyerekeikkel lenne ilyen mit szolnának hozzá?

Minden jót!
Helló!
Kedves Fülöp!
Hozzászólások azt sugallják másokat és érdekel (érint) a téma!
Sokaknak volt már része hasonló élményekben, hozzád hasonlóan, ezért íme néhány gyakorlati jó tanács, melyeket érdemes megszívlelni! 

Felmerülhet a gyanú, ha ezeket tapasztalod:

1. Számodra ismeretlen partner órákon át csak veled játszik!
-az ő magyarázata: érdekelsz, jól játszol, jó veled beszélgetni 
-az igazság .. lehet:
1. személyazonosságra vonatkozó adatok megszerzése (mert csak abban bízhatsz, akit ismersz + az van a kezedben, akit ismersz)
2. felmérni képességeidet (táblás játékoknál használsz e programot) hogy más néven könnyedén megverjen így azon nevein lévő pontszámokat gyarapítva, amin kevés a pont
3. Megfigyelni a tipikus lépéseidet, hiszen mindenki egyéni módon játszik, nem e ismer már téged
4 Több játék után már nem jár pont, viszont arra jók, hogy ne kapjon programjelet egy ideig a neve, hiszen veled sok „nem progis” játékot játszott (táblás játékok)

2. Számodra ismeretlen partner kilép a játékból, a szobából is, majd újra megjelenik!
-az ő magyarázata: kidobott a gép, az oldal, rossz gombot nyomtam meg, megszakadt az Internet kapcsolat  
-az igazság .. lehet:
1. Olyan lépett a szobába, aki tényleg érdekli, és vele akar játszani, mert őt már más néven megismerte és jobban érdekli, mint te 
2. Olyan lépett a szobába, akitől pontot csak ő tud szerezni, program, vagy más okból kifolyólag (mert ismeri stb)
3. Névátadás, mert másik nevére gyűjt pontokat, amivel csak ő tud belépni,(mióta nem változtatható a jelszó) sok nevet nem adnak át másnak, mert nem lehet visszaszerezni!
- természetesen veled is marad egy csapattag, aki játszik tovább a névvel+veled

3. Ugyanaza név több szobába is belépett!
-az ő magyarázata: így több játékossal tud beszélgetni, játszani 
-az igazság .. lehet:
1. Amit az egyik szobában a névre rakna, azt a másikban egy másikra rakják fel. Ez akkor fordul elő, ha más játékokból áthozott játékosokkal játszanak, hiszen a rendszer figyeli, hogy saját nevet ne lehessen tölteni,úgy hogy az ranglistára kerüljön, ezért töltik a másét, amit rögtön rá is tesznek arra a névre, ami a ranglistán előkelőhelyet ért el, 100-110 játékkal :D

4. Számodra ismeretlen partner nagyon lassan lép!
-az ő magyarázata: lassú a kapcsolat, msn-en beszéltem, telefon volt …stb
-az igazság .. lehet:
1Másik névvel is fent játszik pontokat osztva, vagy gyűjtve, nem ritka, h 3-om névvel is játszanak egyszerre!

5. Számodra ismeretlen partner, tegnap még több száz pontról nullaközeli állapotba került!
-az ő magyarázata: rosszul ment a játék (úgy, h egymásután 25 x veszített :D)
-az igazság .. lehet:
1 Más néven gyűjti a pontokat, azokra rakta át, mert friss még ez a neve, gyanús, ha mindig nyer. 
2 Programot használ és a pontrendszernek köszönhetően a kispontszámmal játszva, nagyobb pontszámúak ellen több pontot lehet gyűjteni rövidebb idő alatt.
(Vannak olyan oldalak, ahol kifejezetten megjelölik, ha valaki csak azonos, vagy nagyobb pontszámú játékossal hajlandó játszani, ilyenkor a nagypontszámú játékosok elutasítják, és nem marad más választása, többet kell kockáztatnia neki is, kénytelen a kicsikkel játszani)

6 Számodra ismeretlen partner mindig veszít, nálad is, másnál is (játékos adatlapja, lejátszott játékok listája )
-az ő magyarázata: Új vagyok, most próbálom ki a játékot (akár igaz is lehet)
-az igazság .. lehet:
1 Aki új és még az 50-70-dik játéknál is csak veszít, az nem érezhet késztetést további játékra, inkább választ olyat, amiben sikerélménye is lesz, ha csak nem az a célja, hogy a névvel programot használva már ne legyen gondja arra, hogy túl sokszor nyer és magas a Győzelem-Vereség aránya az adatlapon, ami ugye gyanús!
Vagyis bejáratja a nevet! 
2 Ha gyakran nyersz ellene könnyebben a bizalmadba, férkőzik!(és mondd milyen neveid, vannak még  :D)(ezeket a neveket aztán minden gond nélkül a ranglistás neveivel is hívhatja, mert tudja, h te vagy mögötte és számottevő ellenállástól nem kell tartania)

7 Számodra ismeretlen partner folyton csak kérdez főleg személyes dolgokat!
-az ő magyarázata: Szeretnélek jobban megismerni!(ami igaz is lehet, de nem egy játékoldalon, nem életszerű)
-az igazság .. lehet:
1 Ha azonosította a személyedet tudni, fogja kivel játszik, milyen további neveket használsz, mire számíthat, ha ellenük játszik, könnyebben azonosít, nem te vagy e akit keres, mert nem te vagy az egyetlen akit átvernek, sokan keresgélnek, hiába! 
2 Ha valós adatokat adsz meg, és nem táncolsz, ahogy ő fütyül még nyomozni is fog utánad, ha érdekled annyira! 

8 Számodra ismeretlen partner nem emlékszik, vagy másként reagál, mint ahogy tőle korábban megszoktad!
-ehhez nem kell magyarázat! 

Mindenhol azt láthatod „-az igazság..lehet”, tapasztalat szerint 90 % igazak az itt felsoroltak, de mindig marad 10% a mindenkori új játékosok!
Őket teszteleik főként a „baráti társaságok”, „érdekszövetségek” akik között személyes, rokoni, vagy üzleti kapcsolat is fenn áll. Bejutni közéjük szinte lehetetlen, nem árulják el egymást, hiszen azzal magukat is kitehetik zaklatásoknak! (az átverést ritkán köszönik meg)
Igazán érdekes dolgok akkor történnek, ha két ilyen csapat találkozik! :D
A fentiek talán magyarázatot adhatnak a hogyanra, kedves Fülöp, a miértre már a lelked mélyén tudod a választ!
Az élettapasztalat, a józanész és a jól működő ösztönök segítsenek Fülöp! 

Minden jót, neked is! :)

Csak halkan jegyzem meg, néha mellékösvényre téved egy-egy csapattag, de a falkaszellem mindig erősebb! 
Ne terjeszünk már rém hireket lol. Ez nem valami nyomozó iroda vagy titkos FBI központ, ez egy játék. Arra még nem gondoltatok hogy ismerkedni szeretne az illető ha a ti szemléletekkel éljek "rádakaszkodik"? Én is szoktam hosszu orákat ismeretlen emberekkel játszani. És nem azért mert meg akarom tudni a számla számát. Ez egy olyan oldal ahol játszhatsz és közben tartalmas beszélgetéseket pontosítva chatelést folytathatsz. Mindenkinek egyéni választása ki milyen nyitott az ilyesfajta ismerekedésre.
Védhetetlen!
Egy közösségben sokféle ember van!
Azt állítom azt egészséges óvatosság, soha nem árt. Te vajon kiért tennéd tűzbe a kezed?
Lenne bárki, aki érted igen? Családtagok nem számítanak! :D
Rεgσłαĸ!
A téma nem az ismerkedés, hanem az átverés, más szándékos félrevezetése, mint a cím is mutatja!
Ha neked még nem volt ilyen élményed figyelj, és tanulj!!!!!:)
Köszönjük Csabi, hogy 2009-06-15 óta gyűjtött értékes információidat megosztottad velünk!
Bizonyára ezen idő alatt sok dráma nem zajlott a szemed előtt! 
Megsajnáltam szegény Fülöpöt, na…. ez van.
 Ha már így járt, talán ha megszívleli a tanácsokat, elkerüli a jövőben a hasonló kegyetlen szituációkat!  Vagy másoknál esetleg segítség lehet!
Azért fussd át még egyszer, hátha hasznát veszed te is! Ha csak nincs más forrásod, melyeket a tartalmas beszélgetések alkalmával szerzel!
Üdvözlettel: FBI 
:D
Üdv.

már az elején nemtaláltam értelmét 'hogy minek kell kreálni ilyen topikot' de mostmár értem a sok ..... filozofálására első osztályú.

zizy@ tudok javasolni számodra egy jó munkát ha esetleg érdekel...xD
elégé zavaros a logikád és az észjárásod,még FBI -ak sem lennél jó,amit meg leirtál...az egy hibás gondolat menet,szerintem ezt csak azért irtad hogy felhivd magadra a figyelmet hogy milyen helyesen tudsz érvelni és fogalmazni 'DE EZ'értelmetlen szócsépelés.....

mindenki intézze ugy a chetelési gondjait ahogy akarja,hanem ott a piros karika..

Ui:te sem lehetsz több 12 nél..

HALOWEEN
Na jó úgy látom el kell, hogy magyarázzam:

"Kamuzók a neten" ennek a témának aztan semmi értelme, még csak felhívásként sincs értelme!Szerintem ez alapvető, hogy mindenki tudja?Mivan ez nálatok ilyen ujdonságnak számit vagy mi?A net az szórakozás, van aki igy van aki ugy...Most ha egy 10 éves giliszta gyerek azt mondja nektek, hogy ő egy 30 éves kigyurt pali, mi a baj benne?ha ő ettől jobbnak érzi magát az az ő baja...a másik ha 1 csajjal játszol és azt mondja 18 éves bombazo, na ne mondja nekem senki hogy ezt be is veszi...biztos nem itt fog ülni a gép előtt egész nap és biztos nem itt keres magának pasit, ellenkező esetben a csúnya jányokkal ,na azokbol van sok a sakkon is:DSzerintem aki itt játszik már vagy 1 éve az biztos rutinos az ilyenekben, ez vagy kialakul benned , hogy érzed kiben bizhatsz, ki nem sántit...vagy ha erre képtelen vagy akkor elbuktál, akkor lehet hogy bajban vagy ,de az már a te bajod meg a csökönnyösséged!Ha beveszed ,ne azokat hibaztasd akik kamuztak, hanem magadat!Érdekes modon engem senki nemtud átverni...na vajon miért?Mert józan ésszel gondolkozom, és nem a farkam vezérel:D
Csak tudod zizy♥ ezek a megszívlelendő tanácsok lehet h olyan magatartást hoznak majd kibelőle, amilyentől eddig tartott. Mert amiket írtál ott néhol nagyon erőltetett...és az egész tisztára olyan, mintha bármi történik is, mindenki hazudik, és csak hátsó szándékai vannak.
Sziasztok!
Örülök a sok hozzászólásnak, látszik, hogy a téma nagyon is időszerű!
Okos ember más kárán tanul szokták mondani, de mikor magad vagy a szituációban nem mindig könnyű eldönteni mi a helyes vagy helytelen!
Fülöp történetéhez visszatérve, (mert nem én vagyok a téma), ilyen esetre nincs szabályozás, egy 35.pont ami kimondaná mit kell tenni !
Az Interneten mindenki saját értékrendje, tanult erkölcsi normái alapján tesz, vagy nem tesz meg valamit! 
Felhívnám a figyelmedet, hogy a Flyordie játékoldal népszerűségét mi sem tükrözi jobban, minthogy gyakran több családtag is játszik egy gépen, és nem mindig érzik szükségét a külön név használatának!
Ez is egyfajta hozzá állás, ki-ki ítélje meg saját normái alapján!

HALOWEENBOY!
Nekem legalább volt gondolatom a témához, nem másik hozzászóló kritizálására szorítkoztam!:D
Nem láttam még embert, aki a filozófiát keveri a pszichológiával, mintapéldány vagy, melyik állatkertből? :p
Aki még a nevemet sem írja le helyesen annak a véleménye számomra ennyit ér ! :p A korom ne érdekeljen és más sem velem kapcsolatban! :p

Védhetetlen!
Számodra mi a csúnya és mi szép az nagyon relatív! Rólad is készülhetett már nem túl sikeres kép!:D
Mivel neked a témáról azonnal a férfiasságod jutott eszedbe, ez is sokat elárul rólad!
Őszintének, barátságosnak, nyitottnak lenni, nem hiba, mások bizalmával visszaélni már az!
Olyan ember még nem született, akit nem lehet megvezetni. Kérdés csak az, mennyire és mi a megvezető célja!
Abban igazad van, hogy az emberek nem bújnak ki a bőrükből, ha leülnek játszani, de sok (főleg fiatalok, gyerekek) még kellő élettapasztalat hiányában nem tudják eldönteni, mikor kiben bízhanak! 
Ezért nem árt hangsúlyozni, hogy az Interneten nem csak jószándékú emberek vannak! Ez az értelme!
Mellesleg (tapasztalatom szerint) mindig a legcsúnyább, legbutább férfiak keresik, általuk szépnek hitt nők társoságát. Ahelyett, hogy felmérnék saját korlátaikat! Látható, hogy az „első pofon, ami a legnagyobb” volt már rég megtörtént veled, ezért a többit már megszoktad!

LociKA !
(Végre valaki, aki helyesen írja a nevem) :)
A regisztrációnál nem kérnek erkölcsi bizonyítványt! Nincs szűrő, amely lehetővé tenné, hogy csak rendes emberek jöhessenek az oldalra!
Ha lenne, bizonnyal zuhannának a látogatottsági mutatók.:)
A magatartásforma a legtöbb embernél tanult képesség (szülők, környezet) Az életben is eszerint él, de mint az életben is, itt is vannak kiskapuk.
Ha figyelmesen olvasod gyakorlati tanácsaimat, kiderül, hogy az oldal lehetőségeit kihasználva vélt vagy valós érdekek miatt, sokan sokféleképpen élhetnek vissza más bizalmával, nem azt írtam, hogy mindenki! Ez ellen lelkiismeretük sem háborog!
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Fülöpöt megvezető személy, még arra sem vette a fáradságot, hogy leírjon egy szót, ide a fórumba!
BOCSÁNAT !!!!!!!!
Mivel sok ember passzióból, unaloműzésből, szinte sportot űz a hazudozásból, ezért fontos róla beszélni. Az írás célja nem az elrettentés sokkal inkább az elgondolkoztatás.
Fülöp számára egy tanulsága van az esetnek, ha tudni akarja kivel játszik, hozzon magával egy másik embert! (rokon, barát, ismerős)
Legjobb, ha mindenki hoz magával még egy embert!!!!:D(nem politika):D

Üdv.

'Nem láttam még embert, aki a filozófiát keveri a pszichológiával, mintapéldány vagy, melyik állatkertből?'

értelmi szinten annyira lemaradott vagy hogy mindjá eldobom az agyam,te kevered a pszichologiát a filiozofiával,hisz amit leirtál az egy'beteges filozofia' egy adott témáról,tele kételyekkel és egoista feltételezéssel...(aszem ezt nevezik sültelenségnek)

'Aki még a nevemet sem írja le helyesen annak a véleménye számomra ennyit ér !'

azthiszed nagy dolog kijelölni Ctrl+C,Ctrl+V ?? számodara lehet hogy az,de ezért nemszoktak nobeldijat adni...
tessék: zizy♥

'A korom ne érdekeljen és más sem velem kapcsolatban!'

Na LOOOOL,valaki kérdezte a korodat,vagy bármit rolad?(kedves:Miss Marple)
Mivel ebben a kijelentésben is félrecsépeltél..,feltételezem hogy az értő olvasással is bajaid vannak,szóval mostmár ne mond hogy elvégezted a sulit,mert kiröhögnek...na látod----> ezért határoltalak be ugy 12 év köré...

HALOWEEN.
Na igen itt az igazsag...Egyetértek a  HALOWEENBOY-al, amit leírtál az "beteges filozofia", én hirtelen nem is tudtam mit irjak rá, de ez a kifejezés 100%-ot érdemel!
Én csak annyit irtam rá hogy "te se vagy 100-as zizy..."
de az a hsz önmagáért beszél...   én értem, hogy mi a célod vele, de logikad az nincsen haver!ha igy irsz meg 1 fogalmazást középsuliban, vagy 1 érvelést vagy bármi mást, áthuzzák és ülj le 1-es!kb...:D
De azért megkérdezem: ki tanitotta neked ezt a fajta kommunikáciot? ha suliba is igy csinaltak én bezáratnám:D
Ez nem előrehaladas, hanem szellemi viszsafejlődöttség... 
HALOWEENBOY 

Ismét nem a témáról írsz, aminek két oka lehet! 
1. vagy nyakig benne vagy,
2. a személyem jobban felcsigáz, mint a téma (ennek sem örülök)
Mivel 2008-December 7-óta 128 meccset sikerült lejátszanod, te sem rendelkezel még azzal a rutinnal, mellyel hasonló ügyekben érdemi információval szolgálhatnál, a szókincsedről már ne is beszéljünk! 
Kérem magyarázatát a „határollak be” kifejezésnek, ilyen szókapcsolat nincs, behatárolható van, de amit te írtál, kb annyit tesz kerítést, akarok köréd vonni! :D (ha ez azt a célt szolgálja, hogy tőled megvédjen. Ám legyen!:D Javasolnám, olvass többet a könyv jó barát! Másrészről pedig az xd-k. és a LOLLLLL-ok tól még senki sem szerepelt jól egy állásinterjún, ha ki tudja magát fejezni az sokkal meggyőzőbb tud lenni ! Ezért ha nem haragszol nem élek az ajánlatoddal, ciki mikor a beosztott műveltebb a főnöknél!:D
Jó iskoláim voltak. Megtanították, hogy az idézőjel ilyen "…..kérj tanácsot Védhetetlen barátodtól, aki ezt véletlenül jól írja!  Szemlátomást az egyperces válaszokhoz vagy szokva, ahogy a játékban is, isten tartsa meg jó szokásodat ennyi is elegendő belőled!
Védhetetlen! 
Minden kutya hasonlít a gazdájára!?:D
A modatvégi írásjelek használata nem tartozik az erősségeid közé, mint ahogy a tisztánlátás képességével sem áldott meg a sors! Mindez természetesen bocsánatos bűn, hiszen szemlátomást gyerekekről, nagyon fiatal felnőttekről van szó.( +HALOWEENBOY! Barátod)
Beszéljünk az iskolákról a magyarban nincs olyan szó, hogy „viszsafejlődöttség...” visszafejlődés az van, mint esetedben látszik !
Nem akarsz nevet változtatni, Védhetetlen helyett javaslom az Érthetetlent:D
Mivel 2009. Május.27- óta él ez a neved, rólad sem hihetjük, hogy az anonimitás érzése, nem csábított bűnre!
A beteges szó viszont nagyon illik a témához!(ezt véletlenül jól is írtad):p
Beteges embernek tartom azt, akit már nem motivál a játékban elérhető eredmény (táblás játékok), hiszen manapság olyan programok léteznek melyeket csak más programok ellen, használnak,(jobb helyeken) szintfelmérés, hibakeresés, verseny céljából! Sajnos vannak olyan emberek, mint Fülöp példája is igazolja, akik találnak maguknak más motivációt! Más emberek piszkálása, érzelmi befolyásolása, félrevezetése, kihasználása! (ehhez kell a pszichológia) Válaszotok tökéletes iskolapéldája ennek, hiszen még csak játszani sem kell a másikkal, hogy ellenszenves legyen, (mert mindenki az, aki gondolkodik is) ! Magatok igazoltátok minden szavamat, ezért köszönettel tartozom. Kívánom, hogy egyszer ti is emberetekre találjatok, úgy, mint Fülöp!:p
Amikor nálad magasabb szellemi képességekkel rendelkezővel találkozol, ne a másik fikázásával elégítsd ki önteltségedet. Hanem mint esetünkben (most nem látható) csillogtasd meg fogalmazói vénádat, nagyszerűségedet, hogy mindenki tisztán láthasson a sötétben, ami belőled irányul felénk!:D:p

hello!zizy♥!komolyan már kicsit uncsi a sok hülyeség amit összehordasz!sztem nincs jobb dolgod,mert ebből amit itt leirtál már egy kisregény is betelt volna.Rendesen át vetted Fülöp topickjának az irányitását.érdekes hogy milyen jól ismered a kamus embereket."talán"azért mert te is ezt csinálod???                                                                                                        ui: legyél regényiró :D mert fantáziával megáldott az ég rendesen!     
Hát zizy nagyon ismeri a kamuzos embereket és szokásaikat!

U.i.:ismered ezt?: "Mindenki magából indul ki"!:D (Ennyit lehet irni a nagy felhivasodra!)Látszik, hogy sáros vagy!
Írtad nekem hogy látszik h megvolt már az első pofonom...hát most én irom neked: látszik, hogy te is tapasztalatbol irtál össze annyi mindent, cselekvőként!Szerintem te mindent megcsinaltal már a flyon ami sportszerűtlen, bűzlesz a hazugsagoktol...
1 SZOVAL: Amit ezidáig leírtál kedves zizy , az mind TE vagy!!!:D:D:DKösz , hogy bemutatkoztál előttünk!:D:D:D
Volt azért ott rutin bőven;)
Goth_Angel
Nem lehet ez olyan unalmas, ha hozzászóltál! :)

Részlet Fülöp írásából!

„Hát igen kedves zizy♥, csak aza baj hogy ez elég profinak tünik így utólag bele gondolva, és nem 10 20 játék volt hanem sok-sok idő mégis mennyi idő kellene valakinek két év???? És mivel én elég nyilt voltam ő meg elég nagyokat hazudott, ráadásul többen igazolták hogy amit mond igaz, szóval ez az ami már nem túl emberi viselkedésre vall nálam.”

„A célom pedig az hogy meg tudjam mi vezeti erre az embereket, és mért védik őket egy csomóan mikor tudják róla hogy átver embereket? És még ők mondják másra hogy gerinctelen. Na ezt szeretném én megérteni, hogy hogy működik ez a dolog.”

„Amúgy a másik ami meglep hogy a legtöbb ember itt meg sem lepődik ezeken, mintha ez tök természetes dolog lenne. Hát azért normális emberek között ilyenneket nem kéne hagyni hogy megtörténjenek, vagy tán tévedek”

Ez nem az én fantázián!!!!SAJNOS!!!:(

Legközelebb, mielőtt hozzászólásoddal megörvendeztetsz minket, kérlek, tanulmányozd a topicnyitó hozzászólását, hogy ne tűnj teljesen inkompetensnek! Vagy olyan „ csicskának „ aki azt fújja, amit a szájába adnak !
Nálam ott kezdődik valaki, hogy saját véleménye van! Érvelni tud, vagy akár cáfolni, nem csak arra futja az energiájából, hogy mást fikázzon!

Védhetetlen!

„Mindenki magából indul ki"!  (Ennyit lehet irni a nagy felhivasodra!)Látszik, hogy sáros vagy!”
 „Szerintem te mindent megcsinaltal már a flyon ami sportszerűtlen, bűzlesz a hazugsagoktol...”

Aki hazug, az ilyenkor sumákol, nem írja le a nyilvánvalót, ”gyakorlati jó tanácsok „ami könnyen megfigyelhető!
Ha érdekeid nem lennének ellentétesek ezzel a valódi témára koncentrálnál, nem rám! A sötét középkorban nagy karriered lehetett, hiszek a reinkarnációban, :D
Az inkvizícióban tudlak elképzelni!:D Rakod már a máglyát? :D:D:D 

Saját tapasztalatok híján,(mert ellentétben veled, én játszani jövök) :p meg kell elégednem, azzal, amit több embertől hallottam, akik nem topicocba írnak! Erről, már Fülöp is nyilatkozott:

„Amúgy a másik ami meglep hogy a legtöbb ember itt meg sem lepődik ezeken, mintha ez tök természetes dolog lenne. Hát azért normális emberek között ilyenneket nem kéne hagyni hogy megtörténjenek, vagy tán tévedek”
(Magam is meglepődtem, hogy valaki szóvá merte tenni, de jó, ha látod Fülöp, nem csak kamuzók vannak itt!) :)

Védhetetlen a „mondd, meg az igazat betörik a fejed”- elv embere, vagyok, csak sajnos a te kezedbe nem adta senki az értelem kalapácsát! :D:D:D

Addig hadonászol, míg levered a poharat!:D
Védhetetlen!pontosan erre gondolok én is!csak úgy tapasztalatból nem tudna ennyit az ilyen dolgokról!Ha mégis igy lenne nem lógna a neten ennyit!:D:D:D                                                                                                                                                                                                                            ui:Nem mindenki kamus a neten én már nagyon sok rendes emberrel találkoztam itt:D
Nos, látom nem tettem rosszul, hogy létre hoztam ezt a témát. Érdekes dolgok derülnek ki emberekről.
Ami viszont nem tetszik az például az, ha valaki úgy védekezik, hogy a másikat szidalmazza, de érvelni nem tud, csak ész nélkül leszólja a másikat.
zizy♥ véleménye érdekes, de jó lenne tényleg, ha nem egymás sértegetéséről szólna a téma.
Úgy szokott ez menni, hogy meghallgatjuk a másikat, aztán illedelmesen közöljük, ha nem értünk egyet valamiben, ha pedig valamiben igaza van, akkor azt elismerjük.
Goth_Angel megjegyzése nagyon tetszett "
Nem mindenki kamus a neten
 én már nagyon sok rendes emberrel találkoztam itt"
Ez így van én is találkoztam már, de ami jó lenne az az ha ezen nem kéne meglepődni, ha az lenne a természetes, hogy az emberek normálisan viselkednek itt és nem hazudnak egymásnak. De az aki eltöltött már némi időt itt, az tudja hogy ez nem így van.
Ezen topic egyik célja az, hogy megpróbáljon lelkiismeretet ébreszteni azokban az emberekben, akik olyat tesznek, amivel egyértelműen megbántanak, félrevezetnek valakit.
A reinkarnáció tudatában talán érthetőbb a mondás: ne tégy olyat mással, amit nem szeretnél, hogy veled tegyenek.
Egy kicsit pozitívabb formában: úgy bánj másokkal, ahogy te szeretnéd, hogy veled bánjanak.
A karma visszaad jót is rosszat is.
Ennek tudatában folytassuk a kommunikációt egymással.
Köszönöm
Üdv
"Ez így van én is találkoztam már, de ami jó lenne az az ha ezen nem kéne meglepődni, ha az lenne a természetes, hogy az emberek normálisan viselkednek itt és nem hazudnak egymásnak".

Mit vársz az emberektől azok után, hogy az egész ország 1 nagy hazugság?Maga Gy.F. is megmondta: "Hazudtunk éjjel, nappal!":D
Goth_Angel 
„már nagyon sok rendes emberrel találkoztam itt ”
Azért ha látod Kojak-ot ne úgy, üdvözöld: hi Buddha! :D ( Te 100-ból 1x tudod kivel, beszélsz, azt is csak azért, mert előtted áll):)

„csak úgy tapasztalatból nem tudna ennyit az ilyen dolgokról”
Vannak dolgok????:O;), eddig azt hittem fantáziálok, nem kell itt lennem, elég ismernem azokat, akiket neked sosem lesz alkalmad megismerni!;\

Fülöp!
Táncba vittek……, de táncolni te is akartál:;)
„Az ösztöneim meg tudták hogy nem igazat mond (plusz egy kis infós segítséggel) de én is arra gondoltam csak tesztel, hát én meg vártam vártam.”
A vásár mindig kettőn áll! :)
De, gyorsan hozzáteszem mindenki, azt hiszi el, amit el akar hinni, és ezzel élnek vissza sokan. Nincs nehéz dolguk, ha már tudják kivel állnak szembe, egyszerűen azt mondják/ írják, amit a másik hallani/látni akar!;)

http://indavideo.hu/video/Mindorokke_Non_amarmi

Védhetetlen!
Kicsit másképp   :D

Nincs karikás ostorom, nem vagyok betyár, és nem hordok bő gatyát 
A világ egyik legszebb és legnehezebb nyelvét beszélem
s rajtam kívül még több millióan értik, hogy mire gondolok 
Mikor azt mondom Flyordie 
A családnevem megelőzi a keresztnevemet, még se tudjátok leírni 
Nem örülök, ha a felhasználók összekeverik szezont a fazonnal 
Büszkén gondolok, Fülöpre, a bátorra, HALOWEENBOY-ra diszlexiásra, LociKA-ra a folyton kétkedőre, Védhetetlenre, az érthetetlenre 
Szeretem a játékot, a választás szabadságát, a 3D-t, a sajátnyelvű menüket 
Itt élek Európa szívében, szórakoztatásban mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legtehetségesebb színjátszói!
Flyordie, én így szeretlek!!!!!! :D:D:D:D

Felhasznált forrás:
http://www.youtube.com/watch?v=c4EozhcfrHw

Hát nemis tom h kettőnk közül kire illik jobban a 'diszlexiás' jelző...
Zizy!25 évesen hidd el tudom kinek mit kell köszönni:Dés ismerem elég jól Fülöp történetét,ugyanis sokat mesélt erről!Te lehet csak nevetsz ezen hogy valoban sok rendes ember van itt akivel lehet beszélgetni és nem 1 alkalommal hanem sokszor,de abban neked is igazad van hogy van ellenkezője is sajnos de ebből az a tanulság hogy nem itt kell pasit, fiúk esetében lányt keresni arra ott az élet :)ide játszani kell jönni esetleg jókat beszélgetni,hülyéskedni és ebből nem lesz csalódás.megkell húzni azt a bizonyos határt,nem kell mindent elárulni magadról egy idegennek.ez utobbi része inkább Fülöpnek szólt!
"Mit vársz az emberektől azok után, hogy az egész ország 1 nagy hazugság?"

Tehát, ha valamit sokan csinálnak, akkor nem helytelen követni őket?
Két dolgot lehet tenni, haladni az árral és elfogadni valamit, csak mert a többség azt teszi, vagy egy kis tartással vállalni magunkat, azt amit mi magunk helyesnek tartunk.
Úgy mondják hogy a konformista viselkedés, akkor helyes ha az a többség hasznára válik, mondjuk nem sokan néznek szét, ha zöld a lámpa mert elvárjuk, hogy a közlekedési szabályokat más is betartsa.
Ilyen szabályok itt is vannak és elvárható, hogy ne szegjék meg, csak azért hogy páran jól szorakozanak mások kárán.
De szoljatok ha tévedek.
Üdv
HALOWEENBOY
Helyesírásod javul, ennek örülök! :D	Így tovább!

Goth_Angel
Hol olvasod Fülöp írásában, hogy románcról volt szó?

A te, hozzászólásodból az derül ki, hogy csak erre tudsz koncentrálni, fel sem merül benned a barátkozás, barátság lehetősége, tartok tőle, te már rég elmúltál 25!:D (talán ez az oka, hogy eddig még nem csalódtál, nem nagyon feccölnek beléd energiát ):D:D
Csak nem volt kellemetlen élményed?:) Így azok az asszonyok szoktak beszélni, akiknek túl lapos a házasságuk és a monitor előtt többet tölt a férjük, mint velük! :D

„és ismerem elég jól Fülöp történetét,”
Hogy meghallgatod a mesét, attól nem leszel szakértő!
Egy csaj is átverhet egy másikat, egy férfi szintén egy másikat!
Nagyon kezdő vagy te még, ha azt hiszed a haverok csak szórakozásból, nem vernek át!

„megkell húzni azt a bizonyos határt,nem kell mindent elárulni magadról egy idegennek.”
Csak nem tartottál vissza információt? :D
Számodra ki számít idegennek?
 Az a „haver” aki egyébként a feleségével egy nevet használ a játékokban, vagy az a tini, aki az öccsével teszi ugyanezt?
Esetleg az a „haver” aki 5 néven bejelentkezve mindig téged hív és elagyabugyál? :D
Vagy az a „haver” aki pontot tesz a neveidre, te pedig cserébe az övére?:)
Esetleg az számít „havernak” aki férfiként, csajra utaló nevekkel lép fel, hogy más férfiakat megtévesszen, vagy fordítva? :D
Vagy inkább az a „haver” akivel msn-n kibeszélitek milyen a férje, hogy aztán a kapott információt gyorsan tovább tudd adni, mert ettől te leszel a jólinformált, illetékes?? :D(esetleg más szaftos részletet)
Itt sokan ebből élnek meg!
Jó lenne tudni, számodra ki a „haver” és hogy győződtél meg erről, illetve, hogy győződsz meg róla nap mint nap! :D
Már rég nem csak beszélgetésből lehet kiismerni valakit! :)

Mesélek én neked valamit a rendes emberekről. Vannak olyan rendes emberek, akik miután megtudták a kilétedet (név, születési év, lakhely) megnézik mennyit, keresel, mi a foglalkozásod, utána felhozatnak gyerekekkel neveket, és íratják a közösbe, ha találtak olyat, ami számodra kínos lehet! Majd az egész közösség ezen csámcsog, de van úgy, hogy a delikvens nem is tud róla (mint te) Csak msn-téma pletykafészkek számára!

Esetleg annyira érdekled, hogy családodat, barátaidat is zaklatja telefonon, személyesen, e-mailben! Olyan emberekről tudom, mikor örököltek, mi a munkájuk, miért váltak el, milyen a szexuális beállítottságuk, mikor szültek, mikor küldték el a munkahelyéről…stb  akikkel, sohasem beszéltem, te ezt minek nevezed? :D
Naiva, szerintem olvadd el újra, amit írtam!

Fülöp
Tetszett az írásod!
Nem tűntél megalkuvónak! :)
Úgy látszik csak én értem, miről beszélsz!

De, van itt egy tévedés!
„Ilyen szabályok itt is vannak és elvárható, hogy ne szegjék meg, csak, azért hogy páran jól szorakozanak mások kárán.”

Etikai szabályokat nem találtam leírva, mindenki „hozott anyagból” dolgozik!
(Mit gondolsz, miért nem találnak Moderátornak való embert! :D)
Ha azt megérted könnyebb lesz az életed. :D
Az embereket nem lehet és nem is kell megváltoztatni, csak a hozzá állást!
Az oldal által kínált lehetőségeket kihasználva, próbáld meg kiismerni az illetőt, mielőtt túl sok időt pazarolsz rá!
Ha mesedélutánokat tartasz azzal az idősebb korosztályt, jól elszórakoztatod, de nem hiszem, hogy ez a célod! 
Vigasztalódj, Dr Csernusnak sem lenne itt könnyű dolga!

Vagy megszoksz vagy, megszöksz! :D
Mindenki bűnösnek minősül, míg az ellenkezőjét be nem bizonyítja! :D

"Naiva, szerintem olvadd el újra, amit írtam!"

Kedves Zizy!Ez szerinted értelmes mondat?!Szerintem neked sem ártana elolvasni még1-szer amit írtál!:D Ha már mások helyesírását is kritizálod(HALOWEENBOY), a különleges esszéd leírásának menetében...ami számomra nem védhetetlen, hanem egyszerűen ÉRTHETETLEN!:D 
zizy♥!amit leirtál annak megint nem sok értelme van,de ahogy látom nem csak nekem nem tiszta hogy mit akartál ebből kihozni!nem vagyok házas tehát olyan problémám nincs amit leirtál,neked lehet!a kis mesédről meg annyit hogy nem kell egy játékban kiadni a magánügyeid :név,lakhely stb. és akkor nem lesz mit kibeszélni az illetőknek.igen tartottam vissza információkat,mert a neten ez a normális ,de nem hazudtam:)DE MEG KÉRDEZEM TŐLED KI VAGY TE ITT,HOGY MINDENKIT KRITIZÁLSZ???

http://vicclap.hu/pic/3/?a=n

Szerintem ez a kép illik a témához... :p Ennyit arról, hogy ki miket ír magáról... :)
Hát mint látjuk egyesek eléggé sértve érzik magukat és aggreszívan reagálnak, arra ha valaki ki mondja az igazságot.
De se baj, tapasztalatom szerint egy személyes találkozás könnyedén megváltoztatja az ilyen helyzeteket.
Más szemtől-szembe sértegetni valakit, a legtöbb ember nem is csinálja ok nélkül, ellenben elég sok gyerekes ember teszi a neten arc nélkül.
Beszologatnak embereknek aztán, meg vannak lepödve ha valaki visszaszol, ráadásul a többi játékost is zavarja a normális beszélgetésben. Oké megtehetik, de lássuk be ovis szinten vannak.
Kívánom hogy nöjenek fel és mindenkinek minden jót!
Engem és a barátomat Crown-t egy˛˛GO-MOKU˛˛ nevű játékos át akart verni azzal hogy ha erre az oldalra:
http://www.wzteam.byethost33.com
 felmegyünk és beírjuk a nevünket meg a jelszavunkat akkor kapunk ingyen elöfizetés meghosszabitást.Persze rájöttünk hogy ez csak átverés lehet és szerintünk úgy hogy az oldal elmenti a nevünket meg a jelszavunkat és átírjak valami arab jelszóra hogy ne tudjunk jelszóemlékesztetőt csinálni.Aztán ezután az alábbiakban emlitett gomoku be is vallotta.Ezért ideírtuk az oldalra hogy ne rontsa az oldal hírnevét.Ezutal azt szeretnénk kérni hogy vegyék le a büntetéseket a nevünkről  kaphassunk VIP-et.
Előre is köszönjük üdv Clown és Potting.
hali Fülöpöm
Én szívesen szemedbe mondanék ezt azt;)
És biztos imádnál utána!:)
Áááá, azt hittem megtudok most egy két jó dolgot...na de nem baj. 

Egyszer találtam a neten, egy nagyon profi oldalt, és el is mentetettem, csak azóta sajnos már többször újraraktam a wint, és már nem találok rá. Azt tényleg fel lehetne használni:D
Mondjuk azt is lehet amiket itt leír, de ezzel csak minimális dolgot lehet csinálni.

Amúgy ha valaki olyan olvasná, röviden elmondaná h mikre használható a wireshark? (Aki nem tud kielégitő választ adni, az ne irogassa hogy nézzek utánna google-ben. Kösz)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk