"Arra nem gondolsz hogy esetleg megszakad a nete?"
Ha valakinek megszakad a nete az nem azonnal történik meg, a saját szakadásaimbol visszaemlékezve elmondhatom, hogy kb 1-2 percig járt az idő és ezt követően szakadt meg a kapcsolat...aztán tértem vissza az "előszobába". Ha Petike Star 2 mp alatt megszakadt és egyben vissza is tért ahhoz irto gyors szakadásra van szükség és irtó gyors reagálásra(azaz ujrakapcsolodás), azt hiszem ezt kizárhatjuk, ennyi idő alatt csak egyetlen lehetőség létezik, miszerint: a meccs elkezdését követően, a szándékosan vesztő játékos az ellenfél javára kilép!
A másik észrevétel: ha neked 700 pontod van , arcrebbenés nélkül elfogadod, hogy buktál 1 meccset? Igen kicsi a valoszinűsége, hogy 1 programos leálljon egy 800 felettivel játszani és hirtelen megszakadását követően szotlanul megállja, és ebben az esetben mindkét játékos magyar nemzetiségű, igy mégcsak az sem szolgálhat mentségükre, hogy nem azonos az anyanyelvük, igy nem probalkoztak némi magyarazattal szolgálni az esetre...
U.i.: szerintetek ekkora "cécót" csinalnék ha én nem lennék ebben 100%-osan biztos? Én csak akkor cselekszem ha előtte körülményesen kivizsgáltam valamit, ugyanis olyan ember vagyok, akinek nem áll szándékában más játékosokat bármivel is megvádolni!;)