FlyOrDie.com
« Back to All Topics
EZT NEM TŰRÖM EL!!!!!
Posted in 
General
EZT NEM TŰRÖM EL!!!!!
Posted in 
General
EZT NEM TŰRÖM EL!!!!!
Üdv!

ŁØ§_Mäğا_Misi   Villámsakkon (5 percesben), aki a Toplista 2.helyén áll, ma feljött és "játszott" Petike Star nevű játékossal aki kb. 2mp után ki is lépett a játékbol, mivel ez csalásnak minősül kérném, hogy valaki vizsgálja ki ezt!
Ami számomra meglepő, hogy két olyan játékosrol van szo :

ŁØ§_Mäğا_Misi  és  Petike Star , akik adatlapjuk alapján 6 pötty, azaz "befolyásos tag"-nak minősülnek a flyon...és ez elég sportszerűtlen két ilyen játékostol...

Info:

ŁØ§_Mäğا_Misi
-
Utolsó eredmények

blacklngako 	+ 	285 	2009-07-27 19:46Z
Petike Star 	+ 	675 	2009-07-27 19:31Z
rp123 	+ 	324 	2009-07-26 20:10Z
dimirest 	+ 	306 	2009-07-26 19:56Z
hamza_mn 	+ 	332 	2009-07-26 19:48Z
jfmovf 	+ 	353 	2009-07-26 19:38Z
jfmovf 	+ 	355 	2009-07-26 19:32Z
ralphi 	+ 	489 	2009-07-26 09:46Z
ralphi 	+ 	491 	2009-07-26 09:37Z
ralphi 	+ 	495 	2009-07-26 09:31Z

A "meccsre" 2009-07-27 19:31-kor került sor, ami pár másodpercig tartott!Ezt követően még fenyegetést is kaptam Petike Star-tól...
Kérném az OPERATORT, és a moderátorokat, amennyiben fontosnak találják az esetet, elvégezni a megfelelő intézkedéseket és megbüntetni a két sportszerűtlen játékost!
Képem azért nincs, mert olyan gyorsan kiléptek, hogy még bemenni se volt időm!

Előre is köszönöm!

U.i.: Ez a topic csak az illetékeseknek szol(OP és modik)!

Bye: Védhetetlen
Arra nem gondolsz hogy esetleg megszakad a nete?
ha 1 partiról van szó akkor nemkell ekkora cécót csinálni..van akik 10 partit játszanak le 5mp alatt és nemkapnak mégsem semmit...szal...

és ahogy látom bizonyitékod sincs semmiről...

1.sem a pontadásról(lehet hogy megszakadt)

''A "meccsre" 2009-07-27 19:31-kor került sor, ami pár másodpercig tartott!Ezt követően még fenyegetést is kaptam Petike Star-tól...''

bizonyiték nélkül nehezen hihető mindez...
Ha már a sportszerűtlenséget említetted,te a toplista 1. helyezettje szerintem nem neked kéne a sportszerűtlenségről meg csalásról kioktatni a népet,mintha te különb lennél ezeknél az embereknél de semmivel se különbözöl tőlük(a fenyegetést kivéve,de sose lehet tudni!).
"Arra nem gondolsz hogy esetleg megszakad a nete?"

Ha valakinek megszakad a nete az nem azonnal történik meg, a saját szakadásaimbol visszaemlékezve elmondhatom, hogy kb 1-2 percig járt az idő és ezt követően szakadt meg a kapcsolat...aztán tértem vissza az "előszobába".  Ha Petike Star 2 mp alatt megszakadt és egyben vissza is tért ahhoz irto gyors szakadásra van szükség és irtó gyors reagálásra(azaz ujrakapcsolodás), azt hiszem ezt kizárhatjuk, ennyi idő alatt csak egyetlen lehetőség létezik, miszerint: a meccs elkezdését követően, a szándékosan vesztő játékos az ellenfél javára kilép!
A másik észrevétel: ha neked 700 pontod van , arcrebbenés nélkül elfogadod, hogy buktál 1 meccset? Igen kicsi a valoszinűsége, hogy 1 programos leálljon egy 800 felettivel játszani és hirtelen megszakadását követően szotlanul megállja, és ebben az esetben mindkét játékos magyar nemzetiségű, igy mégcsak az sem szolgálhat mentségükre, hogy nem azonos az anyanyelvük, igy nem probalkoztak némi magyarazattal szolgálni az esetre...

U.i.: szerintetek ekkora "cécót" csinalnék ha én nem lennék ebben 100%-osan biztos? Én csak akkor cselekszem ha előtte körülményesen kivizsgáltam valamit, ugyanis olyan ember vagyok, akinek nem áll szándékában más játékosokat bármivel is megvádolni!;)
És megjött a bizonyiték...ha valaki megszakad az bizony nem tűri...Kedves Tomi91 te ha szakadsz vagy 1-szer is veszítesz bárki ellen mindannyian tudjuk, hogy a bullett sakkon azonnal vitába keveredsz és anyázod az ellenfeled!Amiért már voltál is büntetve...és akkor te jössz ide?;)Te nemtudsz veszíteni, mert te 10 éve sakkozol meg blabla...és megölöd a másikat ha Ő nyer!
1 gyors kérdés: mikor élőben játszol valaki ellen 1 meccset, ahol alulmaradsz, felállsz és bunyo van mindig?:)
Ez a hozzá állás aztán nélkülözhetetlen 1 versenyző számára mi...
Én ugy gondolom, hogy az igazi játékos, aki elfogadja, hogy bizony nem mindíg Ő nyer, és ez miatt az ellenfelét nem átkozza el, hanem esetleg gratulál neki?...De ez ugye bár lehetetlen elvárás tőled!
Ami a legérdekesebb, hogy én nem űzöm a sakkot ilyen komoly szinten, mint Te, de mégis amatőrként reálisabb képet alkotok a Sakkról, mint Te...
Tájékoztatásul közlöm mikor egy igen kedves barátommal játszottam engem úgy dobott ki a szerver IGAZ a szerver hibájából dobott ki de körül-belül azonnal dobott ki, a te esetedben is erről lehet szó lehet őt is a szerver dobta ki.Ezt úgy nevezik hogy túlterhelődött a szerver és nem bírta és kidobott pár embert, ez minden játéknál ahol szerver van előfordul. 
Köszi Einstein!Bemondtad a frankót!Na ezt szeretem!Csak a különbség annyi hogy én tudok vesziteni,az én infómban mindig ott áll 5-6 vereség mig a tiedben egy se!Szóval nekem ne add az okosat,ami meg az élőben lévő versenyzést illeti,sztem ne oktass engem róla,látni,hogy te még 1 fide meg rapid meg villám meg stb. versenyen se voltál.A programozás is megmutatja hogy valahogy te se nagyon tudsz vesziteni.Ugyhogy szerintem pofa offba!
a topik témájáról, avagy az "eltűrésről" jutott valami eszembe. melyet megosztok..

Bár nem vagyok tapasztalt sakkozó - max 1-szer tévedtem a sakk oldalra kipróbálni, inkább pool játékokban játszom -, de megfigyeltem a villámsakk ranglistán van egy jó pár programos, nálatok, sakkosoknál biztos ez a normális, viszont én úgy gondolom fair-ebb lenne ha csak olyanok jelenhetnének meg a ranglistán akiknek nincs progi jelük, mert így ha jól gondolom az dönti el hogy ki nyer, hogy kinek van jobb programja?
Vagy netán téves a jelölés?

Elnézést az érintettektől, nem akartam nagyon beleáskálódni a sakkos-életbe, viszont ez a kérdés/felvetés/probléma érdekelne engem.
Várom válaszát, elsősorban a ranglista vezetőnek.
 ™Talma™

ha nemlenne progi rég bajnok lennék (1 perces,5 perces,20 perces játékban)...

jóvólna végre különosztályozni a progikot és ne az döntsön kinek van több pénze jobb számitogépet vásárolni...

Haloween
Akkor legalább egyetértünk ebben, nem tudom ki-milyen progit használ, nem is érdekel, csak ranglistán véletlenszerűen rákattoltam 3 névre, abból 2 progis volt (vagy talán a top3ra kattoltam ?)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk