Sziasztok, aki hasonló cipőben jár, mint én az nyugodtan ossza meg velünk tapasztalatait és észrevételeit! Azért írom le esetem, mert nem tudok napirendre térni, hogy megvádoltak. Ezen a honlapon 5 perces sakk partikat szoktam játszani, ma beléptem, lejátszottam egy-két meccset és jön az egyik kollega. Elkezdjük a mérkőzést és rögtön kérdi cheater? Először nem esett le, hogy mit írt igazán, de később ,,kutyául” éreztem magam (hirtelen köpni-nyelni nem tudtam), mint utóbb kiderült azt mondják, hogy segítséget használok, persze ezt mérkőzés közben vitattuk meg. Jól felhúztam magam el is néztem a vezérem 1-0, oda, s ezután a kövi patiban megvertem. És kérdezi az ellenfelem (nem nevezem meg, mert nem is lényeges), hogy most miért játszottam jobban? (Ebből azt lehet leszűrni, hogy én progit használok?) Igazán nem akarom őt piszkálni (Ő csak tolmácsolta, hogy mit hallott), hanem szeretném megosztani veletek, hogy most mit is érzek igazán ezzel az egésszel kapcsolatban!!! 1. Tökre boldog voltam mikor végre találtam egy olyan oldalt, ahol végre játszhatok. (ez most kicsit megingott) 2. Miért vádolja meg az egyik játékos a másikat, hogy TE BIZTOS, HOGY PROGIT HASZNÁLSZ!!! Ezek szerintem nagyon komoly vádak. Ezekkel a vádakkal csak olyan emberek vagdalóznak, akik nem nyernek, és szálka szemükben a másik, mert ha nyernének akkor hol a probléma? (Én nem tudom ki használ programot és ki nem., és nem is érdeke.l) 3. Én személy szerint ha kikapok akkor így jártam, valamit biztos rosszul csináltam, vagy az ellenfelem ügyesebb volt.. Fel sem merült bennem soha, hogy ellenem is sakk progit használtak volna. ÉN SE HASZNÁLOK SAKK PROGRAMOT ÉS KÉREK EZÚTON IS MINDENKIT MEGKÉRNI, HOGY NE ÉLJETEK EZZEL A LEHETŐSÉGGEL!!! (Kicsit olyan érzésem van mintha doppingolna a delikvens) 4. Nem akarom bizonygatni, hogy én nem használok progit, de ha én olyan nagy csaló lennék, akkor miért van nekem még csak 99 pontom (2009.09.10.). A legmagasabb pontszámom 165 ha jól emlékszem. (Akkor már örültem, mint majom a törmelék cukornak.) 5. Aki sakk programot használ az nem fejlődik sehova: se ma, se holnap, lehet akármennyi pontja. 6. Igazából vannak olyanok akik nálam jóval több pontja van, mint nekem és remélem egyszer én is elérem ezt a szintet, de azt garantálom, hogy tisztán fogom elérni bárki bármit mond, akkor is kiállok az igazam mellett. 7. Tételezzük fel ül két személy a fotelben és játszanak egymás ellen online, mindkettő programot használ. Az egyik játékos nyer!!! NEM ÉSZBONTÓ!!! Mit mondhat a vesztes: Na már megint kikaptál, még egy utolsó dobásod van és megy az ,,uninstall”, telepítek fel helyetted egy jobb sakkprogramot. Nyertes: Hú ez meleg volt, majdnem megvert! Jaj a lényeg! Mennyi pontot is kaptam 12-t. Csak!!! A fene vigye el. 8. A végére hagytam az érthetetlent. Tegyük fel van egy játékos és programot használ eléri a kitűzött pontszámát (legyen ez igen magas) és utána mi van??? Nem érez ürességet??? Elérte amit akart, de nem ő hanem egy program segítségével!!! Ehhez a produkcióhoz csak gratulálni tudok.