FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Snooker
Posted in 
General
Snooker
Posted in 
General
Snooker
Hello! Kezd elegem lenni a sok unfair játékosból, kihasználják hogy nincs visszaállítás snookerben. Kilöki a golyó mögül és röhög hogy ő milyen ügyes és okos hogy erre ő rájött!! A másik szituáció amikor már csak a fekete van fennt és nekem pont 7 pont a hátrányom ő nem lök hanem megvárja amíg lejár az ídő kap 4 hibapontot és megnyerte a meccset!Már nem egy és nem kettő mérkőzést buktam így el és már kezd elegem lenni! Engem nem nagyon érdekelne a pont mert én nem foglalkozom vele, de: ha ilyen meccseket vesztek el folyamatosan csökken a pontszámom és nem tudok játszani nagy pontszámú játékosokkal, mert nem jelent nagy fegyvertényt hogy végigverem az összes kis pontszámú játékostés így lesz 300-400 pontom!Nem lehetne megoldani hogy a program ezen hiányosságait pótolják?? Üdvözlettel GynoGaggi
"de: ha ilyen meccseket vesztek el folyamatosan csökken a pontszámom és nem tudok játszani nagy pontszámú játékosokkal"

Akkor most mi is a helyzet? Érdekel a pont vagy nem?
hello!
nem értek pár dolgot amit mondasz.
ha már csak a feket van az asztalon akor ha lejáratja az időt az ellenfél akor 7 pontot kapsz és ha 7 pont hátrányod van akor döntetelen az állás igy nem vesztheted el a meccset.
Visszaálitani nem lehet de passzolni lehet.
ha kilőki mögüle akor is kapsz pontot ha nem a megfelelő színű golyót találja el.
1: Engem tényleg az érdekel hogy jó kis partikat játszak nívós ellenfelekkel,nem érdekel a pont! Akik kiállnak ellenem és ismernek tudják hogy jogtalanul nem szoktam reklamálni! Aki jobb nálam annak elismerem a tudását és gratulálok neki!
2:Ha a feketét nem löki le és megvárja amíg lejár az idő akkor nem 7 hanem 4 hibapont jár!És ezzel az unfair kis trükkel nyeri meg a játékot, mert látja hogy esélye sincs lerakni a feketét! Természetesen az esetek 98%-ban ki is lép! A másik szituáció  Igaz hogy el lehet passzolni de akkor minek is nevezzük ezt a játékot snookernek legyen visszaállítás! Meg sem próbálja eltalálni a golyót így mi értelme az egész játéknak?? Üdv GynoGaggi
Az igazi snookerben tényleg ugy van hogy hiba után visszaálitási lehetőség van.
Én még mindig ugy tudom ha csak a fekete van az asztalaon és nem találja el a feketét az 7 hibapont nem pedig 4.
Tisztelt üzemeltetők!

GynoGagginak igaza van, az időtúllépésért valóban 4 pont jár minden esetben. Sajnos velem is fordult elő hasonló, nem is olyan rég, pár napja. 6 pont előnye volt az ellenfélnek, csak a fekete volt már az asztalon, az ellenfelem pedig kivárta, míg lejár az idő, kaptam 4 pontot és így 2 ponttal megnyerte a játékot (azt sem értem, hogy ilyenkor miért van vége, miért nem lehet folytatni?)
Nem kaptam választ. Tehát lehet tenni valamit az ellen, hogy a végén az időtúllépésért ne 4 pont járjon, hanem az következő színes golyónak pontszámával egyenlő pont?
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk