FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Veszekedések megszüntetése
Posted in 
General
Posted in 
General
Sziasztok!
Én úgy gondolom, hogy a pont az oka a legtöbb veszekedésnek.
Így az a véleményem hogy itt is azt kellene tenni, mint más oldalakon:hetente törölni a pontokat.
Ha azokat nézzük kiket a pont hajt ez számukra lehet nagyobb kihívás ,mivel ha elérnek egy szintet már annyira nem izgalmas a pont gyűjtése.
Mivel az oldal nem ad nekik bónuszt (például:egy hét előfizetői kiváltságok) így nem olyan fontos valójában milyen fokozatot is ért el az ember.
Ha törlődnének a pontok akkor egy héten legalább csütörtökig béke lenne.
A másik lehetőség kicsit bonyolultabb.
Létrehozni egy olyan szobát melyben úgy mond normális emberek lehetnének,kizárva a kötekedőket.
Egy plusz belépési jelszóval.
Kérdezhetnénk hogy ki mondaná meg ki a normális és ki nem.
Biztosan lenne egy ember kit mindenki kedvel és tisztel.
Neki megadná a rendszer a belépési kódot,ő pedig mivel lehetőség szerint a legnormálisabb,meghívná azt ki szerinte szintén normális,azaz nem kötekedő.
Majd piramis szerűen kialakulna egy normális társaság.
Aki pedig továbbra is szeretne kötekedni,az mehetne a másik szobába.
A harmadik ötlet ha valakit némítok,akkor az legyen végleges,ha pedig akarom látni ismét majd én leveszem róla a némítást.
És így védve lennének azok az emberek kik tényleg kikapcsolódni jönnek fel.
Gondolom ezt a topic-ot több tipusú ember fogja olvasni,így támadás is fog érni ezért rendesen.
De ez nem számít,csak az hogy valaki vessen már véget ennek a sok veszekedésnek.
További szép napot!
Sziasztok

A pont eltörlésnek semmi de semmi értelme nincsen. Én még soha nem "veszekedtem" pontok miatt...
A második ötleted úgy ahogy van megvalósíthatatlan...gondolj bele kicsitt jobban, egyetlen rossz ember kell és már össze is dőlne a piramisod.
A harmadikkal pedig csak leterhelnéd a rendszert...ha mindenki majdnem mindenkit némít, mennyi kapcsolatot kéne tárolni?
hali!
Ha olyan modorban veszekednek a játékosok használd a jelentem funkciót.
Ha előfizetsz akkor akit némítasz az némítva is marad addig amíg te le nem veszed róla a némítást.
Ez az ötleted hogy hetente 0-zák mindenki pontjait szerintem ökörség semmi értelme nincsen.
Jelszavas szobának az lenne a hátránya hogy mindig lenne olyan akinek nem tetszene az a személy akit kijelölne a rendszer.
Ha 1 ember megtudná a jelszavat azt simán beírná a másik szobákban a chat be és már jöhetne is be mindenki.
valóban jó ötlet a heti nullázás, a 100 játékoson kívül (köztük te) akit nem érdekel a pont az talán ittmaradna. A többi 50 000 pedig továbbmenne. Biztosan megérné a reklámokat gyártó cégeknek további kapcsolatokat létesíteni az oldallal. 
Hali!
Bighunt teljesen egyetértek veled.
Ebből a heti 0-ázásból megint csak vitatkozások lennének.
Sziasztok!
’O’!
Pont = Motiváció
Több galeri is szerveződött már a gyűjtögetésre (mert gyarló az ember) te elvennéd a szórakozásukat? :D

„Létrehozni egy olyan szobát melyben úgy mond normális emberek lehetnének…..”
Jó, hogy nem akarsz azonnal Királyságot kikiáltani,létrehozni!
Ezt a megoldást olyan oldalakon alkalmazzák, ahol fontos lehet a közös érdeklődési kör felmérése, különösen ismerkedés céljából.
Itt ez nem jelenthet problémát, aki amőba szobába lép fel azt valószínű, nem a sakk érdekli!

„egy ember kit mindenki kedvel és tisztel”
Ezt viccnek szántad? 

„ha valakit némítok,akkor az legyen végleges,ha pedig akarom látni ismét majd én leveszem róla a némítást”
Előfizető számára lehetséges!

http://forum.flyordie.com/thread.jsp?forum=24&thread=43950&start=15&msRange=15

Könyörögve kérem, mielőtt új topicot nyittok, használjátok a kereső funkciót a Fórumon.
Hozzászóló, téma kereshető:  Search Forum –gombbal!  
szia zizy!
Végre egy értelmes és hasznos hozzászólás tölled ezt is sikerült megélnem:)
Sziasztok!
Nem is gondoltam hogy valaki reagálna az írásomra.
Igazából én az Op-nak szántam az írást.
A fórumon lévő szájtépésnek nem nagyon látom értelmét.
Csak egy ötletet írtam le,ami nem tőlem származik,hanem másik oldalon már működő dologról szólt az írás.
A legvisszataszítóbb reagálás zizy egyéntől olvastam,amire nem is reagálnék,mivel neve mindent elárul.
További szép napokat!
×free001×

Az írásaim értelmesek! De nem mindig olvassa olyan személy, aki kellő intelligenciával, felfogóképességgel rendelkezik!
Talán mások neveinek lemásolása, ezért nem visz téged előbbre!

’O’
Ki az a zizy? :O:D ( ha a nevem jól leírnád, nálad már az is nagy előrelépés lenne)

Jól látom é,…… hogy  a topic címe „Veszekedés megszüntetése”??!!????
Ennek ellenére hozzászólásodban a provokáció szikráját vélem felfedezni! :D

Tárgyilagos hozzászólásomat a topicnyitó „Visszataszítónak”-nak tartja??? :O:O:O:D
De kérem…..egy írást????????!!!!:D(tanuljuk már meg a jelzőket, helyükön használni):D

Kedvesem, neked a mindennapi emberi kapcsolataidban vannak nagyon súlyos problémák! Melyeket nagy valószínűséggel Te okoztál saját magadnak!

A fórumot „szájtépésre” találták ki!

A „mit veszíthetek” érzése már annyira elhatalmasodott rajtad, hogy néha se látsz, se hallasz!
Számomra az a visszataszító, ha valaki a játékbeli vereséget és a személye iránti érdeklődés elmaradását, veszteségként éli meg!
Mert, párhuzamot von a neve mellett látható pontszámok, és saját népszerűség közé. 
Miután 600 ponttal sem talál megfelelő beszélgetőpartnert… bűnbakot keres minden sérelmére, és mindenkiben meg is találja.
Ez visszataszító!
Azért mindenért nem a rendszer a hibás!

Mikor veszed már észre:
1: hogy felnőtt embereket, csak nagyon rövid időre tudsz becsapni, hiába gyártod, vagy adod át a neveidet másnak!
2: Nagyban növelhető lenne a népszerűséged, ha nem másokat követnél, hanem mernéd magad vállalni.(ha ez még lehetséges…)
Ezeken gondolkodj el!
De addig is tarts önvizsgálatot, kérdezd meg magadtól, miért csak olyan barátaid vannak, akik a pontodra igen, de rád nem kíváncsiak!

Szia!

Ezek az ötletek amúgy nem lennének rosszak, csak mivel itt emberekről van szó, és emberek ellen kéne ezt tenni, finoman szólva lehetetlen a dolog...  az egy dolog, hogy valakit meghívnak, aki normális, de ha van olyan, aki "normális", de jár a "Nem normális" szobába is, esetleg olyan demoralizáló hatással lehet rá, hogy csatlakozik a csürhéhez, mert ahogy a normálisok gyűjtésére lehet láncreakció, úgy a "sötét" emberekére is... Mindenesetre jó látni, hogy vannak olyan emberek, akik próbálnak megoldásokat találni, és fel is vállalják, de az kevéssé jó, hogy még az ilyen témák alatt is az egyes hozzászólók a személyes nézeteltéréseiken csámcsognak...

Üdv: JR.
Aki bort iszik, ne prédikáljon vizet!
Aki a hsz-ra támadólag reagál, azt mennyire akarja „veszekedés megszüntetését”? :)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk