FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Mozgatás
Posted in 
General
Mozgatás
Posted in 
General
Mozgatás
Szánalmas, hogy ha mozgatok magyar szobában, akkor az adott illető felháborodik és onnantól kezdve végig szid, hogy csalok, nem csoda hogy ennyi pontom van, stb.
Megkérek mindenkit, hogy csak akkor hívjon ki, vagy fogadja el a kihívásomat, ha készen áll arra, ha elrontja, akkor én mozgatni fogok.
Szia, sajnos nálam is ez a helyzet áll fent sokszor de a mute gomb mindig segít.
En is igy vagyok vele ha ez csalas lenne mer lenn e a jatekba?
Akinek nem tetszik hogy ellenfele mozgat, az játsszon úgy, hogy erre esélye se legyen, azaz ne hibázzon.

Ha hibázik, akkor számoljon a következményekkel, és ne próbáljon új szabályokat kitalálni, és azokat a partnerére ráerőltetni.

OP
ja ez olyan mindtha sakkban megmondanad a masiknak hogy vezerrel ne mozoghasson atlosan... utana meg ha mozog megszidnad vicces lenne :D
Na örülök, hogy ennyien egyetértetek velem, köztük az OP is.
Remélem minnél többen olvasták, és ezek után nem fognak hülyeségekkel traktálni engem a mozgatást illetően.
Jah Elkel fogadni valaki ilyen valaki olyan.De amugy  én is szoktam mozgatni igaz alig biliárdozok.Kikel használni ezta  lehetöséget mert akkor értelmese lene hogy meg csináltáka mozgatást
hali!
Mivel nem a kocsmaszabályok élnek itt így tiszta hogy van mozgatás.
Én mindig megkérdezem a játékostársat hogy mozgat e vagy sem és utána alkalmazkodom hozzá hogy ne legyen vita:)
Helló mindenkinek úgy látom hogy ez nem csak engem neveztek csalónak meg minden másnak.Szerintem aki nem tiszteli a hivatalos szabályokat azt ki kéne zárni az oldalroll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
hali!
Siki miért kellene kizárni azt az oldalról aki nem szeret mozgatni????
Amikor kezded a játékot valaki ellen kérdezd meg hogy mozgatás és akkor nincs vita vagy szólj az ellenfelednek hogy te mozgatsz.
"szólj az ellenfelednek hogy te mozgatsz"

Miért kéne felhívni arra a figyelmét hogy a szabályok szerint játszol?!

Ennek a nemmozgatoknak pedig kb annyi értelme van, mintha sakkban azt mondanám hogy nem lépek a bástyával, és ezt az ellenfelemtől is elvárom...

Egyszóval semmi értelme, és nem tudom ki találta ki, és miért majmolja mindenki.

A szabályok adottak, miért nem lehet aszerint játszani? Csak hogy legyen min veszekedni mint az oviban?

OP
Elgondolkoztam kicsit a dolgon, és azt hiszem azért van az emberek többségénél ez a mozgatásos probléma, m mikor 'élőben' játszik, akkor talán azok a "kocsmás-szabályok" szerint történik a dolog, h hibázás esetén az ellenfél nem mozgat, hanem 2x egymás után ő van az asztalnál. Na hogy ha az emberek e miatt nem akarnak mozgatni, azok azt kéne észrevegyék, h ha nem mozgat, akkor nincs büntetés, és ő semmi hasznot nem húz a dologból. És akkor ha nagyon erőltetjük a dolgot, azt is mondhatjuk, h a biliárd itt már értelmét is veszti.
ez a sakkos ötlet nagyon jó, mostmár így fogok játszani 
hali!
Kedves Op!
Ha valaki nem szeret mozgatni akkor nem is fog ezen nem tudunk változtatni.
Ezért szoktam mindig megkérdezni hogy az ellenfélnek is jó legyen és ne legyen vita.
Amúgy engem nagyon nem zavar ha mozgat valaki csak tudjam mert akkor én is mozgatok:)
Hello. 

Én is rengeteg ilyen emberrel találkoztam már. Nekem is ez volt rá a válasz. NE Hibázz!! és ne mozgatok. De csak szidott és szidott aztán ha ö nyer lenéz hogy mozgatással se megy stb ha meg én akkor csaló vagyok elég durva de már megszoktam :D 

És egy off amiért elnézést kérek. T. OPERATOR megnéznéd az egyik Topicom. Fejlesztések ez a neve. Elöre is köszi :) 

Üdv
"Ennek a nemmozgatoknak pedig kb annyi értelme van, mintha sakkban azt mondanám hogy nem lépek a bástyával, és ezt az ellenfelemtől is elvárom..."

Nem igazán értem mért lenne a kettő egyenrangú, én még nem láttam olyan sakk játszmát ahol ilyen szabály alapján játszottak volna. Ha pedig elmész egy kocsmába, vagy egy biliárd szalonba, legtöbbször úgy fognak játszani hogy az egyik kétszer jön, ha a másik hibáz. De ezt már leírták előttem millióan, és még lefogják ezután is. Ha én egyszer így szoktam meg, és nap mint nap így játszom, akkor se fogok mozgatni, és igenis szarul esik ha a másik mozgat.

Én az elején beírom hogy nem mozgatok, és remélem ő se fog. Ha meg mozgat ez van. De inkább olyan ellenfelet keresek aki nem mozgat. 
Talaltam egy  megoldast ha frissitik a pool jatekot mint tettek memoriaval meg tablasokkal meg curlingel akkor ne csak a jatszmat lehessen beallitani, hanem hogy van mozgatas vagy nincs (alapertelmezetten nincs) es akkor nem lesz vita, ha pl: elofizeto beallitja hogy No Move es nem elofizetovel jatszik akkor nem lesz mozgatas, de ha elofizeto beallitja hogy Move es masiknak aki elofizeto No Move akkor lesz Move mert az az alapszabaly :) Na milyen otlet?
Jézusom. Akkor mindjárt legyen az, hogy a vesztes is pontot kap. Ennyi erővel. Én Adminisztrátor akarok lenni. De ezt képzeld nem leszek :)
sakk98: ilyen ötletet...pfff... És mégis olyankor mi lenne ha két előfizető akar játszani, és az egyik akar mozgatni a másik meg nem? És ugyan így 2 nem előfizető esetében?
Ha nem lehet mozgatni, akkor az egész biliárd értelmét veszti. Nem vagyok nagy sakkos, ezért nézzétek el, hogy nem vagyok a fogalmakkal tisztában, de kb olyan lenne mintha a parasztal mikor átérsz a másikhoz nem cserélhetnéd vissza egy már leszedett bábudra...
WebTech az nem lenne valami jó megoldás, ha a vesztes is kapna pontot, mert első lennél ;)
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk