FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Verseny
Posted in 
General
Verseny
Posted in 
General
Verseny
Hali ma nézem bajnokságot hogy mikor lesz verseny erre valamit észrevettem. Már nincs ott hogy 24 napon belül hivatalosítják és a nyertes kap VIP/DSC kitüntetést . Esetleg eltörölték a jutalmakat? Többé nem lesz VIP a játékokon? :O Ha igen megkérdezhetem miért? :(
De inkább rakjátok már vissza mert úgy jobb lenne mert én is nyertem már versenyt :D :D 
Hali!
ezt én is észrevettem.
Az egyik büntetlen elő éltű játékos se kapott VIP-t.
nem tervezik visszavezetni? ez elég gáz, hogy aki tényleg nem csalt és fair volt egész fod pályafutása alatt hogy még vipet se kap ( én nem tartozok közéjük 8-) )
Nagyobb lenne a versenykedv is,
ha feldobnának a nyerteseknek nagyobb pénzdíjat! :o:)
Jobb lenne pl. ha lehetne pénzre is játszani,
mint a pókerben! :o:)
Hátha milliomos lennék! :o:d
Helló,hun.
Hali!
Ez nem egy szerencsejáték oldal úgyhogy ezt felejtsd el hogy pénzre játsszák a versenyt.
Aki nem kapott most VIP ez volt már neki nem is 1 úgyhogy szerintem is megérdemelné.
Nem lenne jó a pénz bevezetése, gondold el ha valaki kapcsolata megszakad :D Egyből a flyordie lenne a hibás :D Így is kitalálják, hogy dartsban félrehúzza a nyilat ( ismerős a történet nem? :D ) Akkor gondold el ha pénzes játéknál megszakadna valaki kapcsolata :O Egyből kitalálnák,hogy a modok direkt bootolják őt vagy esetleg admin :D (Így is azzal szórakoznak hogy dartsban elállítják másoknak a darts dobás kezelhetőségét :D:D) 
Egyébként korábban témába volt a VIP adásának leterjesztése a korábban büntetett előéletű játékosokra is ( Skilled Fireball volt a topic kedvezményező, ahogy emlékszek ), annak ellenére még az eddig büntetlen előéletű játékosoktól is eltöröltétek... Gratulálni tudok hozzá ! 
inkább felfelé kellene fejleszteni a dolgot, pl: első 3 aki ugye büntetlen előéletű volt annak adnátok VIP-et, nyugi úgy se lenne nagy a tolongás, de sokak játszanának versenyeken, ugyanis remélem azt belátja tisztelt OP, hogy a játékoldalon csökken a játékosok száma, és romlik a toplisták nehézségi szintje... Ez szerintem visszafordítható lenne, ha versenyen bevezetnék TOP 3-as VIP adást büntetlen előéletűekre... De jelen helyzetben még a sima visszavezetés is előrelépésnek bizonyul... Egyébként jó lenne 1 update tanxra, mondjuk új térképek, mint ahogy TCA NightWalker is nyitott topicot még korábban a TANX angol nyelvű fórumrészlegen. 
Van benne valami!  :)
Akkor ne játszunk pénzre,
csak ingyen idegeljük magunkat!  :d
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech