császtok tegnap ellopták severe nevemet de korrodálódott a probléma vissza szedtem ma ha valakit megsértettek a nevemmel nagyon sajnálom nem én voltam ez az ember volt Comandor Cool..... elnézést
lopás
Posted in
General
lopás
császtok tegnap ellopták severe nevemet de korrodálódott a probléma vissza szedtem ma ha valakit megsértettek a nevemmel nagyon sajnálom nem én voltam ez az ember volt Comandor Cool..... elnézést
Hali! Hát ere nem tudok mit mondani. Vigyázz a nevedre ne add ki a jelszavasat senkinek se és akkor nem lesz ilyen problémád.
Helló Te vagy Severe , tuzgolyó? :D mondhattad volna és akkor teamezhettünk volna ( nem kellett volna anyit kérdezned hogy együtt-e ? :D ) Meg van a 400 pont Yea ! By : Дйїттδ ™
Hát ez nagyon lol mert Comandr Cool haverom (Ha ara gondoltok ha ö vagyok akkor nem) már 2 éve ismerem öt v több de ez tök 8 és nem lopkosik neveket. Jah és te nagy kamus vagy mert Comandr coolnak már 2 honapja vann megeza neve szóval te loptad el töle.
én ismerem őt nagyon jól, és severe nem comandor cool neve ha még 2 hónapja is meg van Venom az igazi embere mert én ismerem öt. nem tuzgolyo se noob gyerek ne kamuz közöd nincs hozzá
Hali! Na megjött wikin is alakul a topic:D Ha kiadjátok a jelszavatokat akkor ne csodálkozzatok hogy ellopják a neveitek.