Üdv! Amikor töltöm a gránátokat,nem tudok mozogni.Jobb egérgombbal töltöm a gránátot,a bal egérgombbal pedig mozognék,de nem enged kattintani.Ez csak PC játékon van. Web-en tökéletesen műküdik minden.Nem tudja valaki miért van ez?
Tanx
Posted in
General
Tanx
Üdv! Amikor töltöm a gránátokat,nem tudok mozogni.Jobb egérgombbal töltöm a gránátot,a bal egérgombbal pedig mozognék,de nem enged kattintani.Ez csak PC játékon van. Web-en tökéletesen műküdik minden.Nem tudja valaki miért van ez?
Helló spin, én szívesen megmondanám, de nem játszok a tanx játékon! :O :D Egyszer kipróbáltam és percenként kilőttek :O :D Inkább hagytam az egészet,mert kicsit bonyolultnak is tűnt :O Csak nem ott is bajnok akarsz lenni, mint a dartson? :O :D
Hali! Még zsoldos voltam én is tapasztaltam ilyet de nem tudom mi lehet az oka.
Hellai ! Nekem is volt ilyen de ez néha fordul csak elő nálam . Én a megtöltött gránátot lövöm el vagy ha muszáj megállok. :D De elmondom mit tégy , nyomd a Ctrl-t hosszan miközben tölti a gránátot és akkor mozogsz ha szeretnéd kijelölt útvonalon ( ctrl + több helyre katt) haladhatsz és közbe megállás nélkül dobálhatod a nades-t by: Tiger R2™
Ha, ez igen :O free001 ügynök minden volt már, még zsoldos is! :O :D gratula ;)
Hali! Hungarian ha nem szoktál tanxozni elárulom tanxon az előfizetőt zsoldosnak hívják.
Kösz Tiger hogy válaszoltál,de nem igazán szeretem a CTRL gránátokat és a mozgást sem.:D Valakinek van esetleg más ötlete?
Oké free001 értem, csak vicceltem,bocs! ;) Mostmár nem irogatok ide gg,ggs, mert csak játék után van értelme! ;) Azért mindig lehet valami értelmesset is tanulni a hülyeségeken kívűl! :O