moderátorok lécci csináljatok valamit mert van egy folytonos csaló tanx-on a csaló=rongyporontyok lécci csináljatok vele valamit előre is köszönöm!!!!!
nagy csaló tanx-on
Posted in
General
nagy csaló tanx-on
moderátorok lécci csináljatok valamit mert van egy folytonos csaló tanx-on a csaló=rongyporontyok lécci csináljatok vele valamit előre is köszönöm!!!!!
Használd a jelentem funkciót vagy képet küldj, ezek nélkül nehéz bármit is tenni.
Hali! Használd a jelentem funkciót vagy csinálj egy képet és küld el e mail-n a moderátoroknak. Egy kérdés a moderátoroktól: ha egy csalót kitiltanak miért nem 0 ázák a pontjait??
Te inkább bújj el rongyporontyok legnagyobb csaló tanxon már nem lehet kibírni napról napra jelentgetem
Hali! Megnyomod a billentyűzeteden a Print Screen sysRq billentyűt utána megnyitod a paint-t és jobb klik beillesztés utána mented a képet JPG formátumba és elküldöd a moderátoroknak.
Bevallom őszintén,hogy én szoktam csalni :O -de csak csini lányokat randira :O :D De komolyan,mért kellene itt csalni,hiszen ezek csak játékok amiknek nincsen semmi jelentőségük az életben :O Az egész csak időpazarlás,hiszen rengeteg hasznossabb dolgot lehetne tenni ezek helyett...szerintem. Persze jó szórakozás,de azért nem szabad túl komolyan venni, mert ha belebolondúl valaki,akkor tönkremehet az élete is...