FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Firefox bug
Posted in 
General
Firefox bug
Posted in 
General
Firefox bug
A méltán népszerű Firefox böngésző legújabb változata, név szerint a 3.6.14 -es sajnos egy bugot is tartalmaz aminek következtében a játékok használata meglehetősen macerás vele (hibát ír ki, és csak a böngésző teljes újraindítása után működik).

Aki véletlenül/automatikusan frissített a 3.6.14-es verzióra, annak javasolnám a downgrade-et 3.6.13-ra:
http://download.mozilla.org/?product=firefox-3.6.13

OP
Még szerencse hogy Chromet használok :D 
Helló!
Milyen jó,hogy olvasom
a fórumot,mert ez a segítség
most jól jött nekem is,mivel
mozillát használok legtöbbször! :)
Sokan panaszkodnak a dartson,
hogy letöltési hibát ír ki
és nem tudnak játszani! :( 
Én is kénytelen voltam másik
böngészőt használni a játékhoz! :( 
Hát most megvan a hiba! :)
Kösz nektek,hun.
Helló!
Operator köszönöm a segítséget
és a linket amit megadtál! :)
Ezzel frissítettem a mozillát,
így már nem írja ki,hogy
letöltési hiba és lehet játszani is! :)
Csak egy a gond vele,
hogy angol nyelvű a menüsor és
nem tudtam magyarra átváltani! :(

Viszont találtam egy ugyan ilyen
frissítést,ami magyarúl van
és nekem tökéletesen megy! :)

http://letoltes.prim.hu/program/76376/

Innen töltöttem le és telepítettem a
mozilla 3.6.13 böngészőt,ami magyar! :)
hun.
Amit fennt adtam meg linket,
annak a végén lévő számok 
között nincsen kihagyás! :(
Tehát csak úgy lesz jó!

http://letoltes.prim.hu/program/76376/

Így már bejön az oldal és
az elsőnél lesz a mozilla 3.6.13! :)
Helló,hun.
Ha újra frissítünk a 3.6.14 verzióra többé nem ír hibát. 
Tehát a 3.6.13 után újra a 3.6.14 frissítés. Legalábbis nálam bevált. 
SPICCES lehet azért, mert kijavították a hibát. Habár akkor már nem lehetne ugyan az a verziószám. Na nem tudom, én Chrome-t használok :)
Tisztelt szerkesztők!

Lenne egy pár javaslatom az oldallal kapcsolatosan.
Azt figyeltem meg az oldal használata során, hogy ha két helyen vagyok bejelentkezve, és én jelszót váltok. A másik helyen nem léptet ki.
Az Én tanácsom az lenne, hogy amennyiben mondjuk asztali gépen meg a laptopon is be vagyok jelentkezve, és mondjuk jelszót váltok az asztali gépemen. A laptopot léptesse ki. Miért jó az ötlet? Mert ha mondjuk belépnek az Én felhasználói nevembe, de én észre veszem, és jelszót váltok. Akkor azt, aki belépett a felhasználói nevemmel, nem lépteti ki, hanem továbbra is betud lépni a nevembe.

Köszönöm, hogy leírhattam,
Hitman-HUN™
ez nagyon jó ötlet !!
főleg ha valaki kitalálja a kódodat, elváltja és utána lép be a nevedről ! (Y) 
Akkor még viccesebb, mert esetlegesen az emailedet se tudod megnézni és végleg buktad a nickedet (Y)
Több ilyen szuper ötletet !!
Ne haragudjál meg, de te ilyeneket mikor vagy képes megfigyelni?
Különben is, ha eleve megvan rá az esély h vki csak úgy a "semmiből" belépjen a te neveddel, akkor a jelszóddal van a gond, és nem a rendszerrel.
Üdv!
Azt ne várd el egy szolgáltatótol, hogy ne küldjön sütit a gépedre. De miért nem használsz egyszerre több féle böngészőt?
Kimondta, hogy ne küldjön sütit? Arra gondoltam, ha jelszót váltok, akkor azt a helyet ahol az előző jelszómmal vagyok bejelentkezve, szakítsa meg...
Különben is, ha eleve megvan rá az esély h vki csak úgy a "semmiből" belépjen a te neveddel, akkor a jelszóddal van a gond, és nem a rendszerrel.

Nem lépett be senki a nevemmel! Hülyeségeket ne mondj! Én több dologra gondoltam.

- Vannak a trójai vírusok, amivel megszerezheted mások jelszavát, csupán az áldozatnak meg kell nyitnia azt
- Vannak a hamis beléptető oldalak, ahol a naiv áldozat megadja a nevét, jelszavát
- Van az, hogy egy kisgyerek oda adja "Feltuningolni" a nevét, és fel is tuningolja, de közbe belépve marad,

De én arra gondoltam, ha egy moderátort esetleg elkapna egy ilyen vírus, akkor szerintem így biztonságosabb lenne.
Nekem küldhet sütit
a szolgáltató! :)
Szeretem a házi krémest
és a túrótortát is :D
Helló,hun.
Hitman-HUN™: én értem mit mondasz, de pont hogy így van esélye kivédeni a dolgot. Ha belegondolsz, valaki megszerzi a jelszavad, és belépik vele, megváltoztatja, téged meg kidob, akkor mit fogsz csinálni??? Ha meg nem dob ki és rájössz akkor még mindig tudsz jelszót váltani.
Különben is, e-mail-edre nem tud belépni.

Ááá, lényeg hogy mindenki figyeljen a dolgaira és készen van. 
Ha megváltoztatja a jelszómat valaki, akkor én már nem tudom megváltoztatni a jelszót hiába vagyok belépve! De ha én megváltoztatom a jelszómat, ugyanúgy belépve marad az illető! Erre való amúgy az érvényes E-mail cím! Nem véletlenül kell megerősíteni! Pont azért, hogy az egy védelem legyen, és oda küldje a jelszót! Bár az a baj, manapság a torrent oldalakon is ugyanúgy terjednek ezek a vírusok, így ha valaki mondjuk letölti az nC*e, B*GT*rr*nt, i*s*ne oldal(ak)ról, akkor ugyanúgy a FlyOrDie jelszót is megszerzi a "Hacker"! Ennyi a helyzet!:)
Hű a mindenségit,
hogy nektek milyen
komoly gondjaitok vannak! :O
Hát nagyon fontos 
emberkék lehettek
itt a játék oldalon,
hogy annyira féltek a
jelszó feltöréstől! :O
Mégis kit érdekelne az
én jelszavam és ki
akarná azt feltörni :O :D
Aztán ha fel is törnék
a jelszavamat,akkor
mit érnek el vele,
maximum játszhatna egy jót! :O :D
Ennyi.
Helló,hun.
Most jelent meg a legújabb firefox 11 néven, ez végre nálam kiküszörülte egyenlőre azt a hibát, hogy állandóan lefagyott minden oldal, ha megnyitottam.
Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg
Welsh
dansk