FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Backgammon pontozas beszüntetése
Posted in 
General
Posted in 
General
Sziasztok. A pontrendszer beszünteteset javasolnam. Mar ritkasagba megy az a jatekos aki civilizalt modon 2 jatekot egymas utan jatszani kepes. Ha a beszüntetes nem lehetseges legalabb egy olyan szoba kene, ahol nincs pontozas. Abban csak azok gyülnenek össze, akik a JATEK KEDVEERT jatszanak nem pedig a pontokert.(Amugy sem lehet semmit sem nyerni es a jatek 98 % ban szerencse kerdese.) Mit szoltok hozza, lenne valami ??
A hozzászólásod alapján te a "játék kedvéért játszol". Vagyis téged nem érdekelnek a pontok. Akkor mégis miért zavar h van-e pontozás vagy nincsen? Egyáltalán nem fér meg ez a kettő egymás mellett. Ha játszani szeretnél játszodj...
Amúgy pedig, szerintem tévedsz abban h csak a szerencsén múlik.
hogy pontozas van vagy nincs az tenyleg mindegy nekem de amikor valaki nyer es azonnal kilep a jatekbol (es ezt csak azert teszi nehogy a következöben pontot veszitsen !!) azt utalom.
Egy ponozas nelküli szobaban összejönnenek azok akik csak ugy jatszani akarnak 3-4 jatekot es ezzel kesz. 
( Azt mondtam -LociKA- hogy 98% ban szerencse. Több mint 2 % ot nem kell tudni az biztos. De ezt most ne tegyük temava ).
Te, Cérna Peti ez egy nagyon jó ötlet. Tudd meg, hogy én is szívesebben játszanék néha egy olyan pontozás nélküli szobában. Én is utálom azt amikor valaki az elsö játék után ha megnyeri mindjárt elszalad.
igazad van peti sokan jatszanak mar legalab 4-5 nevel kulonbozo pont alasal van pirosa sargaja kekkje zoldje ...akor mire kel a pont csak csalni..
Helló!
Szerintem kell és jó dolog a pontozásos játék,
mert lehet örülni a magasabb pontoknak és a szineknek!
Viszont tényleg idegesítő az 1 utáni elfutás! :S
Van erre 1 jó megoldás! :O
Amőbán látom,hogy lehet választani
például 2 meccses játékmódot is! :O
Így hiába futnak el 1 nyerés után,
akkor is döntetlen lesz! :O
Csak ez még előfizetőknek van engedélyezve! :(
Ezt kellene mindenki számára ingyenessé tenni és akkor
hiába futkosnának a kis majmok 1 győzelem után! :O
Sajnos ezért még havidíjjat kell fizetni,
de talán egyszer majd ingyenes lesz! :O
hun.
Előfizetőknek van lehetőségük megadni, hány menetet szeretnének játszani (1-3). 
Sziasztok. Te Peti adok egy jo tippet. Ha a pontok tenyleg nem erdekelnek lepjel be vendegkent, hivjal ki egy Spori-t (ha van, mert mas ugy is el fog utasitani) es jatszhatsz vele. Altalaban a visszavagot is el szoktak fogadni. Mit szolsz hozza, ilyen ötletet ha fizetsz sem kapsz mastol? Legrosszabb esetben elkapsz valakit akinek fogalma sincs a jatekrol, mert csak belepett körülnezni ugy talalomra egy szobaba. (En is be szoktam lepni olyan helyre ahol fogalmam sincs mi folyik)
Sziasztok!

Peti! Ha bejössz sporiként, akkor még a pirosokkal is játszhatsz! 

üdv kisHP

ui: a régi pontozás sokkal jobban tetszett! :)
Nem lenne gyszerubb pontszammentes szobaba menni ha van?
Ha pedig nincs,csinaljanak.
Halli ho!
Teljesen igazad van Nightwood. De csak egy par jatekos keresere biztos nem fognak iyen pontmentes szobat nyitani.
Amikor a topic-ot nyitottan azt remeltem hogy többen hozzaszolnak es a velemenyemet osztjak, de sajnos nem igy lett. Ugy hogy nem marad mas hatra - nyerni es elfutni -.
Üdv
Peti
Kedves topic nyitó! Ha Önt valóban nem érdekelné a pontszám, akkor miért zavarja, ha esetleg valakit érdekel? 
Ha egymást oda nem illő szavakkal illetik (esetleg a pontszáma miatt), a Jelentem! gomb használható. Vagy kép küldése moderátornak. 
A pontszámmentes szoba teljesen értelmetlen, nézzetek rá a sakkban található pontszámmentes szobára. Szinte mindig 0 játékos van. Ha nem érdekel a pont, ne vedd figyelembe. Mások meg mit csinálnak, ne foglalkozz velük.

Barry - java forum - " elite member "
www.java.com
Kedves barryyee,
teljesen igazad van, de megis szerintem a sakkban van ertelme pontozasnak, mert valoban a tudast tükrözik es igy megadodik minden jatekosnak az a lehetöseg, hogy egy sajat szintjenek megfelelö jatekost hivjon ki.

A gammonban viszont nagyreszben szerencse kerdese, ugy hogy a pontok nem a tudas szintjet tükrözik. (Viccesen mondva olyan mintha jatekpenzben kapnank a fizetesünket).

A Gammon pontozas jobban tükrözne a tudas szintet ha a Gy-V arany es a jatszott (nem a nyert !!) jatekok függvenyeben pontoznanak. ( de hat ebböl ugy sem lesz semmi ).

Engen nem annyira a pontozas, inkabb az elfutas zavar.

Üdv.
Peti

Languages
English
English
azərbaycan
Azerbaijani
bosanski
Bosnian
čeština
Czech
Cymraeg