Kedves OP. fejlesztők! Most hogy elkészült a 9 ball és a 8 ball updateje mikor készül el a pc játék fejlesztése?
Pc-játék
Posted in
General
A PC játék nem lesz továbbfejlesztve, inkább úgy döntöttünk, hogy a PC verzió előnyeit integráljuk a webes verzióba, és ezentúl csak a webes verziót fejlesztjük. OP
ez egyben nagyszerű hír, és egyben nagyon érdekes is!... így egyre kevesebb előnye lesz az előfizetésnek (amit nem értek - miért lenne ez érdeke a fodnak? hm...), másrészt mint non sub, mezei user, én csak örülhetek ennek, hiszen kapunk egy csomó olyan fejlesztést, amit eddig csak sub pc-sek kaptak meg... mondjuk azért érdekes a fod hozzáállása a fejlesztésekhez, de egyúttal pozitív is szvsz...
Nem szeretném elvenni a kedvedet, de az előfizetői előnyöket a webes verzióban is megtartjuk az előfizetőknek. Pl ott van a "kilépés a szobából" gomb, ami csak előfizetőknél aktív, és nekik teszi lehetővé a gyors szobaváltást (mint eddig a pc változatban). OP
Én újfent elmondom hogy az új billiárd verzió nagyon szuper, egy valamit hiányolok egy kis zajt, mivel egy bárban van elhelyezve az asztal , egy kis csevegés zajait esetleg üveg csörömpölést belehetne tenni.Esetleg a Pc verzió régi dallama mehetne a mecs alatt de ezek csak az én igényim, nem tudom mások hogy vannak vele.
Elnézést hogy új hozzászólásba kezdek de most jutott eszembe , hogy 1 valami ami nekem kicsit gond persze meglehet szokni az hogy muszáj profi szabályok szerint játszani versenyen. Persze ez érthető.
Regolak ötlete is tetszene, azzal a kis változtatással, hogy ugye ott áll a biliárd szoba sarkában a zenegép, azon van egy piros gomb középen :) az lehetne a ki-be kapcsoló, és lehetne több stílus a zenében, nem feltétlenül egy! okosan meg lehetne írni egy külön kis plugint annak a musicbox-nak :)
Az a zenegép tulképp működik, csak érmével, és egyelőre nem tudtuk megoldani, hogy a játékosok be tudjanak dobni...
Kedves OP.Fejlesztők és Játékosok! Szerintem jobb volt a régi webes verzió,az egyedi volt ilyen billiardbol van milliomegy (kinézetre):D másik meg az hogy nem tudok játszani rajta,nem mintha eddig tudtam volna játszani,de hát na... :D :D Sokkal erősebben kell lökni,mintha nagyobb lenne az asztal :D De mondok egy pozitívumot is az előszoba az jóólnézki :P :DD Ne vegyétek sértésnek,se kritikának ez csak az én meglátásom a több száz flyordie játékosok közül :)
Hello, Szeretném megkérdezni hogy esetleg nem lehetne e bo-3as opciót is beállítani a frame számok mellé?Ami automatikusan érzékeli hogy ha 1-1 akkor még egy frame vagy ha 2-0 akkor vége a meccsnek.Hiszen elég nehéz eldönteni hogy frame 2-3 válasszunk hiszen a bo3 szempontjából egyik se a legjobb.Ha 2 framet állítok be akkor 1-1-nél játszhatok megint 2-őt, vagy ha 3-ra akkor 2-0-nál kénytelen vagyok még egyet játszani amiben benne van hogy azt elvesztem.
Hali! Regolak ez egy jó ötlet mert én is ezzel a problémával küzdök jó lenne ha megvalósítanák.
Sziasztok! Miért nem lehetne úgy csinálni hogy a gyakorló funkcióban is lehetne profi szabályokkal játszani,pedig én előfizus vagyok. Szóval a sima játékban lehet,csak amikor gyakorolni akarom a profi szabályos játékot,sajnos rákell döbennem h csak simán lehet. Tudom h csak ez egy apróság,mégis jó lenne. ( Ha már lenne benne akkor irjátok le mert én ugyan nem vettem észre)