Sziasztok Kedves Játékfejlesztők, illetve mindenki, aki elolvassa! Mostanában kezdtem el újra biliárdozni, így csak most tudok reflektálni az új verzióval kapcsolatos néhány dologra. Előre is elnézést, ha már kiveséztétek ezt valahol. Hála a fórum áttekinthetetlenségének, inkább rá sem keresek semmire. Az új verzió önmagában tetszik, főleg, ami a játékmenetet illeti: kiválasztható frame szám, pro szabályok, emelés, bemondás. A stílus gagyibb lett, vagy lehet már csak én vagyok túl öreg. Szerintem meg kellett volna tartani azt a régi designt, kisebb betűk, sötétett háttér, régi ikonok. Az már egy stílusjegy volt, mint a Facebooknál a kék-fehér kombó. Nem kellett volna lecserélni. (Nagybetűs) szerintem. Ami az előfizetői felületet illeti, az egy kisebb csalódás volt számomra, ugyanis a Firefox olyan csúnyán széthúzza a játék felületét, hogy rossz ránézni. Eltorzítja, így játszhatatlan. IE-n működik, így kénytelen vagyok azon játszani, bár ez sovány vígasz. Ezzel nem tudtok valamit kezdeni? Apropó, PC játékot terveztek a biliárdhoz? Újabb gyöngyszem, amiről nem tudom eldönteni, hogy csak előfizetőknél jelentkezik-e, amikor belépek a szobába, a "Mindjárt jövök" tábla rengeteg embernél kinn van, olyanoknál is, akik nem előfizetők. A kihívás működik természetesen. Ez egy hiba vagy valami fejlesztés félresikerült eredménye? Részemről most ennyi lenne. Régi játékosként úgy érzem "kötelességem" néha visszajelezni felétek, hogy merre is halad a szekér. Remélem építő jellegű. Ha elolvassátok. :) Üdv, Krisz