FlyOrDie.com
« Back to All Topics
Csalók némítása
Posted in 
General
Csalók némítása
Posted in 
General
Csalók némítása
Többször írtam már a Flyordie-nek a csalók némítása ügyében. A válasz mindig az volt, hogy akit akarok némíthatok a megfelelő gombbal. De az sajnos csak arra a napra vonatkozik, másnap megint kihívhatnak játszani. Szerintem a csalások problémáját egyszerűen meg lehetne oldani, ha a némítás addig tartana mig én azt fel nem oldom. Ez sok előfizetést hozhatna a Flyordie-nek minden játékban, mert így a csalók- akármilyen programjuk van, csak egymással tudnának játszani hosszabb távon. 
Kedves Gyuri

Az előfizetéssel járó előnyök egyike éppen az, hogy a némítások állandóak, azaz nem szűnnek meg másnapra.

köszönjük a megtisztelő észrevételt.
Gyors észrevételüket köszönöm, és egyúttal kérném technikai segítségüket, mivel én bizony úgy tapasztalom, hogy a némítások másnapra megszűnnek. Egy darabig írtam a letiltottak neveit, de sajnos van olyan nap a sakkban-mert leginkább ott játszom- hogy a játékosok kb.80%-a csaló. Ezt elég jól meg tudom állapítani szerintem, mivel különböző sakkbajnokságokban kb 40-évet játszottam. Leginkább ezzel az Ap0calypszis nevű programmal csalnak, ami valahogyan a játékidőt manipulálja. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a két perces játékban nekem egy perc időm van, a tisztelt ellenfélnek meg kettő. Előzőleg windows xp op. rendszerem volt, jelenleg windows 7 prof.64 bites oprendszerem van. A böngészőm Mozilla Firefox, a böngészőelőzményeket minden géphasználat után törlöm.
A tiltott nevek lokálisan, a böngészőben tárolódnak. Az előzményeket és a cache-t lehet törölni, de a cookie-kat (site beállításokat) nem, különben ez a lista is törlődik.
Szerintem sokaknak nagyon hasznos volt.
ezt az idő trükközést én sem értem ,de leginkább azt ,hogy akkor minek ülnek be bármelyik partyba is?
Languages
English
Englisch
azərbaycan
Aserbaidschanisch
bosanski
Bosnisch
čeština
Tschechisch
Cymraeg
Walisisch
dansk