Sziasztok! Csak érdeklődnék, hogy a tiltásom lejárta után miért nem látják, hogy mit írok a chat-ben? Örökre lettem tiltva mert kiakasztanak az inkorrekt, lelépős játékosok? Köszönöm. Ropper
büntetés lejárta
Posted in
Go Moku
Jó estét ropper, Amennyire én látom, a fiókod aktív, tehát továbbra is játszhatsz és cseveghetsz, amíg teljes mértékben betartod az összes szabályt. Ha további kérdései vannak, kérjük, részletezze azokat. Üdvözlettel Dav7d
John Stewart
Helló ropper, a végleges kitiltást nem lehet visszavonni. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom. A FlyOrDie automatizált rendszerrel rendelkezik, amely mindig olvas. Nem ember, hanem gép (bot). És reagál azokra a szavakra és kifejezésekre, amelyek nem megengedettek. Természetesen egy humán moderátor MINDIG ellenőrzi, hogy a hiányosság indokolt volt-e! Csak a moderátorok adhatnak ki végleges kitiltást a probléma kivizsgálása után. Üdvözlettel, John
Hello John! na és mégis mi indokolja a végleges kitiltásomat? Itt ezer+1 olyan játékos van akik állandóan ekézik a másikat, azok meg vidáman elvannak, simán lejár a kapott büntijük és utána újra kezdhetik kisded játékaikat. Egyébként hogyhogy nem lehet visszavonni egy tiltást? Végleges tiltás? Na azt mi indokolja? Köszi, Ropper
John Stewart
Hello RobertoSoldado, Súlyos szabálysértések esetén a moderátorok végleges eltiltást szabnak ki. Kérjük, olvassa el a FlyOrDie használati feltételeit.
https://www.flyordie.com/legal.html#terms
És ez végleges. Kérem, értse meg, hogy nem tudok többet mondani, mert nem tudom, mi történt, és nem vagyok moderátor. Üdvözlettel, John
John Stewart
Hello ropper, nem vagyok moderátor, de moderátor asszisztens vagyok. És megismétlem, hogy ha egyszer már elrendelték az állandó tilalmat, azt nem lehet visszavonni. Kérem, fogadja el válaszomat. Mert úgy van ahogy mondom! Üdvözlettel, John
John Stewart
Mert végleges eltiltást soha nem szabtak ki alapos indok nélkül. Ezzel véget is ér a vita, mivel kezdjük ismételni önmagunkat. Üdvözlettel: John :)