« Back to All Topics
DONNA italyano
Posted in 
Go Moku
DONNA italyano
Posted in 
Go Moku
DONNA italyano
Tisztelt MODERATOROK 
 15 éve elöfizető vagyok,mester szintig jutottam. .Ma játsztam " gengébb játékos" nickkel aki Junius 26 regis de már nagymester..Kérem utána nézni ez hogyan lehettséges ??? Senkit nem vádolok, nem látok bele a gépébe.. de kissé valószerütlen 3 alatt nagymester...Nagy köszönetem    DONNA italyano
😮
1
Jó napot kívánok DONNA italyano,
Először is arra kérem Önöket, hogy ne használják a fórumot arra, hogy bárkit is elítéljenek.
Nincs ebben semmi furcsa, és normális, hogy vannak játékosok, akik hatalmas játéktapasztalattal rendelkeznek, és nagyon gyorsan jó helyezést érnek el a ranglistán/játékosi szinten.
Ha azonban valami rosszat észlelsz, vagy úgy gondolod, hogy valamelyik játékos csal, akkor a rendelkezésre álló megfelelő eszközökkel küldj egy visszaélési jelentést, amit a moderációs csapatunk elemezni fog.

Üdvözlettel
Dav7d
❤️
2
😮
1
Tisztelt Dav 7 d moderator Úr !
Nagyon köszönöm a gyors és preciz választ ! Soha senkit nem vádoltam 2008 óta- 15 éve !!! Sőt !! Engem vádolt meg a " gyengébb játékos " ami nevetséges...Én dirrekt irtam: NEM LÁTOK BELE A GÉPÉBE, EZÉRT SÉRTEGETÉSNEK VETTEM A 3 NAPJA REGIZETT JÁTÉKOS " SZAKÉRTELMÉT ".sőt elózó  nevem a Cuore Mato tele volt versenyen nyert kupákkal. Ismételten köszönöm, hogy időt szentelt rám.- Udvözlettel
DONNA italyano
❤️
4
🙃
1
😮
1
Jó napot kívánok,
Helló, nem kell megköszönni 😊, hogy itt vagyunk, hogy segítsen tisztázni a kétségeit, és minden a mi rendelkezésre álló, tudás és játék tapasztalat, Azt is szeretném hangsúlyozni, hogy én nem vagyok moderátor, én vagyok egy egyszerű játékos és moderátor segítő.
Azt javaslom, hogy ahhoz, hogy minden jól menjen, ne adj jelentőséget annak, hogy mit mondanak rólad, kerüld a vitákat, és játssz, ahogy nagyon jól tudod, ha valaki megsérti, vagy ha úgy gondolod, hogy valamilyen csalással csal, hogy ... köszönjük, hogy tegyen egy jelentést a visszaélésről, így ha ez megerősíti a szabálysértés a csapat ennek megfelelően cselekszik, mielőtt az elkövető. 

Sok szerencsét és jókívánságokat
Üdvözlettel
Dav7d
❤️
3
😮
2
Ezer bocsánat...nem sérteni akartam Önt. Bocsánatot kérek. ..Én nem " haverkedem" , nem " pletykálok"" senki nem érdekel....csak belépek ritkán, ha kikapok, ha nem az a  megesik..Nem ártana szabni 1 idökorlátot, . ne ott verje Isten azokat is akik nem játszanak  csak keverik a kakit., nem társkereső oldal..Köszönöm az időt amit rám szánt. Ma este verseny .. kérem kukkantson be, mit alakitanak ezek a gyorstalpalt nagymesterek ))) Párat már DSQ.. de persze mennek új nevekkel..
DONNA italyano
❤️
1
😮
1
Languages
English
anglisht
azərbaycan
azerbajxhanisht
bosanski
boshnjakisht
čeština
çekisht
Cymraeg
uellsisht
dansk
danisht
Deutsch
gjermanisht
eesti
estonisht
English
anglisht
español
spanjisht
euskara
baskisht
français
frëngjisht
hrvatski
kroatisht
Indonesia
indonezisht
isiZulu
zuluisht
íslenska
islandisht
italiano
italisht
latviešu
letonisht
lietuvių
lituanisht
magyar
hungarisht
Malti
maltisht
Melayu
malajisht
Nederlands
holandisht
norsk
norvegjisht
o‘zbek
uzbekisht
polski
polonisht
português
portugalisht
română
rumanisht
shqip
shqip
slovenčina
sllovakisht
slovenščina
sllovenisht
suomi
finlandisht
svenska
suedisht
Tagalog
Tagalog
Tiếng Việt
vietnamisht
Türkçe
turqisht
Vlaams
Flemish
Võro
Võro
Ελληνικά
greqisht
български
bullgarisht
кыргызча
kirgizisht
русский
rusisht
српски
serbisht
українська
ukrainisht
עברית
hebraisht
العربية
arabisht
فارسی
persisht
हिन्दी
indisht
ไทย
tajlandisht
ქართული
gjeorgjisht
中文
kinezisht
日本語
japonisht
한국어
koreanisht