Mi a nyavaja van a szerverrel hogy alig lehet belépni és állandóan ledobál?
Játék
Posted in
General
Játék
Mi a nyavaja van a szerverrel hogy alig lehet belépni és állandóan ledobál?
A tesztjeink alapján a hiba kizárólag a telekom előfizetőket érinti. A Telekomnak jelentettük, nem foglalkoznak vele érdemben. Ha fennáll a hiba nálad, Telekom előfizetőként, akkor kérjük jelentsd te is a hibát. Bízunk abban, hogy ha elég sokan jelentik, akkor foglalkoznak vele. Arra az esetre, ha a Telekom továbbra sem intézkedik a hiba kijavítása érdekében, akkor van tervünk a probléma megkerülésére, de az időbe telik. A hiba jelentéséhez a 1414-es Telekom számot hívd, azzal, hogy a 198.7.59.143 IP című szervert nem éred el megbízhatóan, miközben a nem Telekom előfizetőknek jól működik.
– Jó estét, rendszergazda. Köszönöm válaszát és részletes magyarázatát. Remélem, hogy az érintettek követik a tanácsot. Szép estét mindenkinek. catsgirls
Bejelentettem, igaz 25 percembe került. A válasz: kivizsgálják. Ámen. Reméljük többen is jelentik
Hello mindenkinek, Ma reggel személyesen küldtem el egy kérelmet, amelyben részletes magyarázatot adtam a történtekről és az Ön megjegyzéseiről. Legyünk türelmesek, a probléma megoldódik (ha baj van). catsgirls : moderator assistant flyordie
Ok! Legyünk türelmesek, de a szerver, a kidobálás, a fagyások miatt elbukott pontokkal mi a helyzet? Ja tudom, ha csúnyán beszélsz, azt cenzúrázza sok önjelölt munkásőr, bezzeg az ilyen sz@rságokra nincs megoldás.........
már napok óta nem jó. ezt senki a vezetőség közül nem látja, akkor minek vannak ott. csinálják meg sürgősen. nemm igaz, hogy ennyire car lehet valami.sem irni, sem játszani nem lehet. belépek és folyton lefagy kidob