Cand joc cu unul cu mai putine puncte dacat mine mi se i-au multe puncte dar cand castig cu unui cu mai multe puncte decat mine iau doar 7 puncte.Ce fel faceti socoteala ?
scores
Posted in
Backgammon
scores
Cand joc cu unul cu mai putine puncte dacat mine mi se i-au multe puncte dar cand castig cu unui cu mai multe puncte decat mine iau doar 7 puncte.Ce fel faceti socoteala ?
Da, depinde întotdeauna de ratingul adversarului. Vezi sistemul de rating al Flyordie
https://www.flyordie.com/games/help/rating_system.html
Salutări calde!
Oricum sunt tare dezamagit de felul acesta de calcul.Doar nu jucam pe bani dar esti profund dezamagit cand vezi astea.
Am jucat cu kalahari si am invins.De ce nu mi s-au dat puncte ci dimpotriva mi s-a luat 33 de puncte ?Asta ce mai este nu mai inteleg nimic aici.Si kalahari avea multe puncte eu putine.
Îmi pare rău, GIGI_1956, dar nu mai pot înțelege asta. De asemenea, poate exista o greșeală în sistem. În orice caz, vă doresc multă distracție jucând și o seară plăcută.
Edited by Jᴏʜɴ Sᴛᴇᴡᴀʀᴛ
Multumesc pentru tot ceea ce am auzit de la tine ai fost promt in raspunsuri.Sanatate iti doresc !!!Esti cumva administratorul acestui site ?Numai bine.....
Mulțumesc GIGI_1956, Nu sunt administratorul acestui site. Sunt un moderator asistent.
Edited by Jᴏʜɴ Sᴛᴇᴡᴀʀᴛ