Alig tudok belépni, ha beenged lelassul és kidobál a játékból.
lali bá
Posted in
Go Moku
A tesztjeink alapján a hiba kizárólag a Telekom előfizetőket érinti. A Telekomnak jelentettük, nem foglalkoznak vele érdemben. Ha fennáll a hiba nálad, Telekom előfizetőként, akkor kérjük jelentsd te is a hibát. Bízunk abban, hogy ha elég sokan jelentik, akkor foglalkoznak vele. Arra az esetre, ha a Telekom továbbra sem intézkedik a hiba kijavítása érdekében, akkor van tervünk a probléma megkerülésére, de az időbe telik. A hiba jelentéséhez a 1414-es Telekom számot hívd, azzal, hogy a 198.7.59.143 IP című szervert nem éred el megbízhatóan, miközben a nem Telekom előfizetőknek jól működik.
Ugyanezzel küzdök. A hibát jelentettem a Telecomnak, két napig keresték a bajt de azt mondták részükről rendben van. A játékba 2 napja be sem jutok mert ha elfogadom a kihívást már ki is dob...
Tisztelt FlyOrDie! Napok óta sem játszani, sem írni nem lehet. Alig enged kapcsolódni, és ha esetleg néha nehezen be is enged, mindig megszakad a kapcsolat és kidob a játék. Kérem, kezdjenek valamit a probléma megoldásával, mert így nagyon élvezhetetlen a játék. Sajnos, ez már többször is előfordult, rengetegen panaszkodnak, így sok játékost vesztenek el! Bízom abban, hogy véglegesen sikerül ezt a technikai problémát megoldaniuk, mivel nagyon igazságtalan, hogy egyeseknél minden rendben van, míg másoknál (a többség) nem tud csatlakozni és normálisan játszani ezen az oldalon, míg előfizetők sem. Köszönettel és üdvözlettel: Természet
nekem van előfizetésem,mégis egy kínlódás. Tegnap délelőtt óta nem ltudok belépni..vagy ha be is enged, nagy kegyesen,az első lépés után megszakad és kidob.
A Telekomnak jeleztem a problémát. Két napja vizsgálják, az internet kettőnk közötti működését, az én általam használt gépen az internet le és feltöltési sebességet, az 198.59.143 IP című szerver és a telekomos internet kapcsolatát. Elmondásuk szerint a kapcsolat részükről rendben van. Ezért javasolták, hogy a szerver üzemeltetőjét keressem meg azért, hogy vizsgálja meg nincs e valamiért tiltás beállítva rám vonatkozóan. olvastam, hogy más is eljutott eddig. kérem, hogy jelezzenek vissza az üggyel kapcsolatosan