Kabaré, hogy első lökés után máris szakad a kapcsolat a szerverrel, mínusz negyvenakárhány pont most is két meccs, két lökés és kb.30 másodperc alatt...Valamit kezdjetek már vele mert ez így botrányos.
Snooker
Posted in
Billiards
Snooker
Kabaré, hogy első lökés után máris szakad a kapcsolat a szerverrel, mínusz negyvenakárhány pont most is két meccs, két lökés és kb.30 másodperc alatt...Valamit kezdjetek már vele mert ez így botrányos.
Fél nap után sem jobb a helyzet, már a szervehez csatlakozás is legalább fél perces művelet, szobába belépni legalább ugyanennyi. Csak kíváncsiságból néztem meg, látva ezt a lassúságot inkább nem játszottam most. Csak az nem fér a fejembe, hogy félszáz ember most is bent van, vígan játszanak. Akkor ezt így hogy? Vagy regionális a probléma?
A tesztjeink alapján a hiba kizárólag a Telekom előfizetőket érinti. A Telekomnak jelentettük, nem foglalkoznak vele érdemben. Ha fennáll a hiba nálad, Telekom előfizetőként, akkor kérjük jelentsd te is a hibát. Bízunk abban, hogy ha elég sokan jelentik, akkor foglalkoznak vele. Arra az esetre, ha a Telekom továbbra sem intézkedik a hiba kijavítása érdekében, akkor van tervünk a probléma megkerülésére, de az időbe telik. A hiba jelentéséhez a 1414-es Telekom számot hívd, azzal, hogy a 198.7.59.143 IP című szervert nem éred el megbízhatóan, miközben a nem Telekom előfizetőknek jól működik.
Én is Telekomos vagyok, és a mai nap nem tudtam kapcsolódni a szerverhez, ha véletlenül sikerült mégis, akkor azonnal megszakadt a kapcsolat.
Én a Flip-nél vagyok,itt sem működik a szerver,első lökés után bontja a kapcsolatot.
Nálam is így van,előfizető vagyok,de utóljára.Ha nem képesek rendesen működtetni egy szervert,menjenek kapálni a búzát.